Vandflodvej 8B, 6857 Blåvand

201 m2 fritidshus

Kontant 4.895.000 kr.

Super lækkert og nyrenoveret poolhus


God lejeindtægt budget efter renovering kr. 385.450 + forbrug til ejer

Super lækkert og nyrenoveret poolhus, som lige har fået den helt store tur, hvor der er tænkt på alt. Sommerhuset er beregnet til 12 personer og derfor er der god plads til den store børne familie eller til at invitere flere vennepar til at få en dejlig ferie i dette dejlige sommerhus. Efter den store renovering er sommerhuset lige til at flytte ind i. Så der behøver man ikke selv at skulle ligge bekymringer og kræfter i huset. 

Inde er hele sommerhuset blevet malet samt lavet mange små fine detaljer og med sin beliggenhed på Vandflodvej er du tæt på by og shopping og alligevel tilpas væk fra så du kan nyde ferien i ro og mag. I sommerhuset finder du: 6 soveværelser med helt nye dyner og puder, 3 badeværelser, poolrum med spa’ og sauna med en ny luft til vand varmepumpe til poolen. og et splinter nyt køkken med alle bekvemmeligheder i åben forbindelse med spiseafdeling og stue hvor der er kommet ny luft til luft varmepumpe og brændeovn samt en del nye møbler. 
Ude er der lagt ny græsplæne samt der er blevet åbnet op ved at fælle en masse træer og terrassen er blevet udvidet samt stor ny lækker overdækket terrasse så du altid kan finde det perfekte spot til at nyde solens stråler og på de dejlig danske sommeraftner kan maden nydes, måske sammen med en GT mens dagens ferieoplevelser vendes sammen med grillmesteren. De kolde vinteraftner kan med god samvittighed nydes med et godt glas vin og en god bog foran den knitrende brændeovn eller måske et brætspil sammen med ungerne.
Husets beliggenhed er perfekt til naturelskere, da det ligger tæt til Kallesmærsk Hede, træk i det bekvemme vandretøj, giv hunden snor på og tag de kære ved hånden og så afsted ud i den skønne friske luft: Måske vil I først over heden, så et smut ned til stranden på ravjagt før I afslutter turen med en velfortjent is eller øl i byens midte. Her er det ikke noget problem, da alt er lige omkring jer. Strandliv længst mod vest!!
Blåvand er en dejlig livlig ferieby med masser af butikker og mulighed for skønne oplevelser for både store og små med både museer og zoologisk have. Her længst mod vest er der højt til himlen og rigtigt mange kilometer skøn, hvid sandstrand, hvor hele familien kan boltre sig hele året rundt.

Sommerhuset udlejes gennem Sol og Strand og er pr 18.01.2023 allerede booket for kr. 274.288 til ejer i 2023. I 2022 udlejet for kr. 281.440 + forbrug til ejer. Budgettet fra Sol og Strand efter renoveringen siger kr. 385.450 + forbrug til ejer årligt ved 41 ugers udlejning.

Økonomi

Kontantpris

4.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.295 kr.

Udbetaling

245.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

30,828 / 24.173 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Hansen
home Blåvand

Salgschef & Vurderingsspecialist for RD

kaha@home.dk

20447523

20447523

75270622

75270622