Sandtoften 9, Aarøsund, 6100 Haderslev

162 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Aarøsund - Skagenhus "stil"


Flot og klassisk villa med hele 5 værelser i gåafstand til Aarøsund Havn

Beliggende i rolige omgivelser og i gåafstand til stranden finder vi denne velholdte og indflytningsklare villa opført i 2001 i en Skagen inspireret stil. Aarøsund er en mindre havneby, der ligger ud til Lillebælt og ca. 15 kilometer øst for Haderslev. Her er der rig mulighed for at komme ud og nyde naturen og gå en tur ned langs stranden.

Vi bydes indenfor i entréen med trappeforløb til førstesal. Det store køkken-alrum giver fin mulighed for, at hele familien kan samles om spisebordet til fællesspisning og mange hyggelige stunder. Køkkenet er holdt i lyse elementer med massiv bordplade. Gennem franske døre når man opholdsstuen, og der er dermed god mulighed for at lade de to rum falde naturligt sammen. Stuen fremstår som et lyst og præsentabelt sted og fra både alrum og stue er der udgang til sydvendt terrasse.

Værelserne er fordelt i to afdelinger med et enkelt værelse i stueplan og hele fire værelser på første sal. Fra værelserne på førstesal er der en fin udsigt over området og med kig til Aarø Havn.

Stueplan rummer husets badeværelse med bruseniche og på førstesal finder vi et lyst og indbydende toilet. Bryggerset er praktisk placeret i forlængelse af husets køkken-alrum og er med egen indgang fra indkørslen.

Udenfor venter der en dejlig have med hyggeligt orangeri og gode terrasseforhold rundt om huset. Haven af omkranset af velduftende blomsterbede og buske. Bilen har sin faste plads i den tilhørende carport hvor der er integreret redskabsrum.

I Aarøsund er der et godt sammenhold og der bliver arrangeret flere fællesarrangementer i løbet af året. Fra byen er der gode busforbindelser til både Haderslev og Øsby, hvor der er både skole, børnehave, købmand samt et aktivt foreningsliv.

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.994 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,393 / 9.621 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hans Plesner Drud
home Haderslev - Vojens

Indehaver

drud@home.dk

20 58 19 58

20 58 19 58

74530545

74530545