Vibevænget 23, Bork Havn, 6893 Hemmet

68 m2 fritidshus

Kontant 1.495.000 kr.

Velholdt fritidshus ved Bork Havn.


Har fået skiftet tag i 2019, og fået opført orangeri.

Yderst velholdt, samt velindrettet sommerhus ved Bork Havn. Dette fantastiske sommerhus er beliggende i fredelige omgivelser, for enden af en lukket vej mod åbne arealer. 
Husets dejlige opholdsafdeling, hvor lysindfaldet fra det store vinduesparti mod haven, den knitrende brændeovn, varmepumpen, og udgangen til det helt igennem betagende udemiljø, skaber de perfekte rammer for nydelse. 
Husets udemiljø byder på en fantastisk delvist overdækket terrasse mod syd, med udsigt ud over åbent areal. Dette er dog ikke det eneste. Huset har en tilhørende nyopført orangeri, som byder på nogle unikke rammer for ro, fred og nydelse. Der kan bl.a. nævnes at husets tag er skiftet i 2019, samt orangeri opført i 2021.

Huset indeholder:

Entre/fordelingsrum. 
Køkkenafdeling med komfur, emhætte, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og køleskab med lille fryser.
I åben forbindelse finder man husets fantastisk spisestue, med dejligt lysindfald, brændeovn, varmepumpe, alkove med plads til 2, og udgang til terrasse. 
Badeværelse med bruseniche, vaskemaskine, gulvvarme og sauna.
Rummelig soveværelse med skabsplads.
Værelse med skabsplads.

Anneks med tilhørende redskabsrum. 
Orangeri.

Bork Havn er et hyggeligt og moderne fiskerleje i den sydlige ende af Ringkøbing Fjord.

Bork Havn ligger midt mellem Danmarks største strandsø og Danmarks mest fascinerende fuglereservat. Feriebyen har mange forretninger og spisesteder, samlet i handelsgaden Bryggen, samt en stor lystbådehavn, der samtidig fungerer som en fiskerihavn. Det er muligt at købe frisk fisk på kajen hver dag. Der er dejlig badestrand ved Ringkøbing Fjord. Bork Havn er surfernes paradis - forholdene er helt ideelle for windsurfing her og der findes såvel surfcenter som surfskole. Ca. 6 km fra Bork Havn ligger Vesterhavet og Nymindegab Strand, hvor I finder de lange fine sandstrande med klitter og Blåt flag.

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.732 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,562 / 7.496 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alfred Larsen
home Nr. Nebel

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alar@home.dk

21297521

21297521

75288622

75288622