Koldingvej 88B, 8800 Viborg

172 m2 villa

Kontant 3.750.000 kr.

Gedigen udsigtsvilla med dobbelt garage


Sublim energimærke – en villa perfekt til børnefamilien

Sælger er åben for en byttehandel.

Velkommen til denne fantastiske rødstensvilla i 1½ plan med kanon udsigt. Ejendommen er opført i gode materialer og fremstår i god stand. Ejendommen opvarmes med fjernvarme, indeholder en brændeovn, et ventilationsanlæg og aircon i form af en varmepumpe i soveværelset.

Udvendigt er der ikke meget at vedligeholde, da vinduerne er i træ/alu, fliserne fremstår knivskarpe, og der er en overkommelig græsplæne som klares af en robotplæneklipper.

Indvendigt bydes I velkommen i en entré med tilhørende bryggers med vaskemuligheder. Videre kommer I til et stort køkkenalrum, som fremstår lyst og med adgang til en solrig terrasse. I stueplan findes hele 3 værelser og et stort badeværelse. Er I en børnefamilie, er denne etage oplagt til børneafdeling. På 1. salen er en stor stue med adgang til en altan, hvor wow-faktoren er i top. Her er et langt kig til fri natur, og her kan mange timer nydes. Sol er ingen problem, da terrassen vender mod syd. Videre fra stuen er et soveværelse med walk-in og eget badeværelse.

Udvendigt står alting snorlige, og I skal ikke planlægge mange timers havearbejde, da udenomsarealer er nemme at holde, og I kan derfor slappe af på terrasserne og nye det gode familieliv. Til ejendommen hører som nævnt et udhus, hvor der er 2 disponible rum, som er i komplet boligstandard.

Området er attraktivt, og mange søger bolig i Sydbyen. Det forstås godt, da indkøb, skole, Viborg midtby og skov er inden for ganske kort afstand. Skal arbejdet nås i Aarhus, Silkeborg eller Herning, så er infrastrukturen helt i top, inden for få minutter kan I være ude af Viborg by.

Flyt ind på Koldingvej 88B, og nyd jeres nye hus, den fantastiske udsigt og selvfølgelig den dobbeltgarage til hobby, bil eller en god fest.

Vi er klar alle ugens 7 dage til at fremvise, ring til home i Viborg allerede i dag.

6Antal rum
2008Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.750.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.426 kr.

Udbetaling

190.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,563 / 17.171 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Koornneef
home Viborg

Ejendomsmægler, MDE

kask@home.dk

86 61 19 99

86 61 19 99