Sandagervej 15, Sandager, 6300 Gråsten

209 m2 villa

Kontant 5.195.000 kr.

Lys og indbydende villa i Sandager kun få meter fra vandkanten


Med beundringsværdig udsigt til Flensborg Fjord

I skønne omgivelser med en dejlig udsigt til strand og vand finder I denne fine villa, som nu kan blive jeres. Huset er placeret tæt på vandkanten midt på Gendarmstien i kort afstand til Rinkenæs, der bl.a. byder på Benniksgaards attraktive golfbane. I kan her glæde jer over en bolig på 210 m2, mens der udenfor venter jer en rummelig grund på 3.985 m2.

Adressen hedder Sandagervej 15, og med en placering her bosætter I jer i et dejligt område tæt på naturrige arealer. På samme tid er I blot en kort køretur fra både indkøbsmuligheder, skole, daginstitution og togforbindelser.
Jeres kommende hjem har en garage og et værksted, som er placeret i den nederste del af huset. Videre er der i stueetagen gode opholdsrum med køkken og tre stuer, som kan anvendes og arrangeres præcis, som I ønsker det. Stuerne har desuden brede vinduespartier, der sikrer jer den mest fantastiske udsigt til vandet og omgivelserne omkring jer. Køkkenet har optimale opbevaringsløsninger bag de lyse skabe og skuffer, og hertil venter også alle nødvendige hvidevarer. Endelig afrundes denne etage af jeres bryggers og tre disponible rum.
Videre fører trappen jer op til førstesalen, der råder over en møblerbar repos, som åbner til jeres badeværelse med bruseniche samt til et disponibelt rum og tre værelser, der alle har faste skabe til opmagasinering. Fra det ene af værelserne er der desuden udgang til en altan, som kan indrettes med et mindre cafésæt, så I kan sidde her og kigge på arealerne omkring jer.
Foruden altanen får I også fornøjelsen af en dejlig have, som er anlagt i en vedligeholdelsesnem stil, og så udgøres en indre del af grunden også at et skovstykke. Yderligere kan I også bruge tiden på terrassen mod syd, mens børnene kan lege på græsplænen.

Økonomi

Kontantpris

5.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.883 kr.

Udbetaling

260.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

32,210 / 25.182 kr.

Tjek boliglån