Vestergårds Alle 11B, 8362 Hørning

HomeDk.Property.Details.SizeAndCategory

HomeDk.Property.Details.CashPrice

Hørning


Super beliggenhed på en af de mest populære veje i Hørning med udsigt over markerne!

Hørning er en skøn og yderst populær forstad til Århus og Skanderborg, og ligger næsten midt imellem byerne. Her er fantastisk gode muligheder for offentlig transport med tog, bus og E45. Toget tager 12min. til Bruuns Galleri og 6 min. til Skanderborg. Derfor er byen en oplagt pendler-by, hvor mange af de Østjyske byer kan nås inden for blot 30 min. Hørning er i rivende udvikling med mange tilflytter,  fantastisk foreningsliv og med gode indkøbsmuligheder. Foreningslivet er en stor del af livet i byen, og en ny hal med springgrav samt kunstgræsbane, gør at der nu er endnu bedre mulighed for at dyrke motion og være en del af foreningslivet.
Huset er med ensidig tagehældning, har en god stil og er optimalt indrettet helt ude spildplads og med mange spændende løsninger. Huset rummer alt hvad en moderne børnefamilie har behov for, og endda med mange flotte detaljer.
Beliggenheden er skøn for enden af vejen med udsigt over markerne. På vejen bor mange børnefamilier med børn i alle størrelser. Grundejerforeningen er stor og råder over flere legepladser, boldbaner osv. Et super godt sted at bo.
Når bilen er parkeret i den dobbelte carport kan man træde tørskoet ind i huset. Her bydes man velkommen af en stor entré med et skønt lysindfald fra et stort ovenlysvindue. Herfra er der adgang til et praktisk bryggers, viktualierum, 2 gode børneværelser samt et pænt badeværelse. Begge værelser har en god størrelse og med faste skabe. Badeværelset er stilligt og med sorte elementer, stor bruseniche og væghængt toilet.
En flot New York'er dør adskiller gang med køkken/alrummet, og skaber en rigtig god børneafdeling.
Køkkenet er i hvide og sorte elementer og har godt med arbejdsplads. Alrummet er dejligt rummeligt og med et skønt kig til haven og et flot lysindfald fra de store vinduespartier. Udsigten strækker sig over de omkringliggende marker mod Solbjerg Sø. Fra alrum og stue er der udgang til en ca. 80 m2 stor træ terrasse, hvor solen kan nydes hele dagen. En del af terrassen er lavet til et overdækket fedt loungeområde.
En rå murstensvæg med indbygget fjernbetjent biopejs, adskiller alrummet og stuen. Stuen er let at indrette og med samme flotte lysindfald.
Et ekstra værelse/kontor støder op til alrummet, så man kan arbejde hjemme, og stadig være tæt på familien. En skøn forældre afdeling med stort soveværelse, rummeligt walk-in samt et flot badeværelse, i samme stil som det andet.
Haven er stor og ligger skønt med et flot kig over markerne omkring. Sælger har Bygget en stor træterrasse, hvor en del er overdækket. Et virkelig skønt sted at tilbringe de dejlige sommerdage.
Dobbelt carport med flot nedsænket lys samt delvist isoleret udhus.
home byder velkommen til en skøn boligoplevelse!HomeDk.Property.Economy.Headline

HomeDk.Property.Economy.Sales.CashPrice

4.795.000 kr.

HomeDk.Property.Economy.Sales.OwnersExpensePerMonth

3.573 kr.

HomeDk.Property.Economy.Sales.Payout

240.000 kr.

HomeDk.Property.Economy.Sales.BruttoNetto

29,671 / 23.135 kr.

Tjek boliglån

HomeDk.Property.Broker.Headline

Henrik Nicolaisen
home Hørning

Partner, Ejendomsmægler MDE

hnico@home.dk

29498056

29498056

86922222

86922222
HomeDk.Property.Broker.VisitBrokerPage