Kløvervej 4, Assentoft, 8960 Randers SØ

172 m2 villa

Kontant 2.195.000 kr.

ASSENTOFT - SMUK BELIGGENHED - TÆT PÅ INDKØB, SKOLE, SPORT OG SKOLESTI


4 SOVERUM - STOR STUE - 2 BADEVÆRELSER

Ejendommen er beliggende i Assentoft i gåafstand til smuk natur og store grønne områder. Her er rig mulighed for gå-, løbe- eller cykelture. Vejen er en rolig og veletableret villavej. Assentoft byder på gode indkøbsmuligheder, omfartsvej til linket til E-45, skole, 2 sportshaller, daginstitutioner og en aktiv gymnastik- og idrætsforening. Fra ejendommen er der gåafstand til indkøb, skole og sport. 

Grunden er anlagt med indkørsel, fritstående carport, carports bygning med redskabsrum og have med veletableret og varieret beplantning. Her er mange skønne rum og flere dejlige steder at slappe af efter en ofte hektisk hverdag. Sælger har etableret et "udekøkken" på den overdækkede terrasse - hvor der ligeledes er en udepejs og god plads til ophold. Haven er en dejlig privat grøn oase - med rig mulighed for hygge for alle aldre i familien.

Ejendommen er beliggende med grunden ud til en kløft og den smukkeste udsigt. Sælger har udnyttet dette til fulde ved at opføre et terrassemiljø med bålsted på "kanten", hvilket byder på unikke oplevelser og rig mulighed for socialisering.

Opvarmningsformen er naturgas. Der er gulvvarme på begge badeværelser. Badeværelserne er moderniseret i 2015 og køkkenet er moderniseret i 2011.

INDEHOLDER:
Dejlig lys entre med adgang til gæstebadeværelse med bruseafsnit. Køkken med HTH inventar i åben forbindelse til alrum og stue. Et fantastisk alrum med masser af plads og lysindfald fra flere sider.  
Rummelig stue med udgang til den overdækkede terrasse samt til endnu en terrasse. Fra alrummet er der adgang til soveværelse samt bryggers.

Soveafdeling med 3 gode værelser samt familie badeværelse med bruseniche.

Her finder du en ejendom med masser af muligheder og plads inde og ude til hobbies og familiens interesser.

Ring i dag for en fremvisning.
5Antal rum
1973Byggeår
2Antal toiletter
1465 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.841 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,691 / 10.078 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Trine Sander
home Assentoft

Cand.jur., ejendomsmægler, MDE

trisa@home.dk

86492020

86492020