Købsaftale underskrevet

Sneppevej 35, Fuglslev, 8400 Ebeltoft

123 m2 fritidshus

Kontant 1.498.000 kr.

Skønt og kvalitetsrigt fritidshus i rolige omgivelser


Plads til den store familie inde som ude.

Velkommen til Sneppevej 35, hvor vi nu har fornøjelsen af at udbyde dette dejlige fritidshus, der giver plads til den store familie inde såvel som ude. Boligen er i 2023 indgivet til udlejning via Novasol i ugerne 24 - 34 , men er opsagt for sæson 2024.
Feriehuset er opført i 2009 og præsenterer sig på en fin grund med masser af plads til leg. Huset omkranses af en indbydende træterrasse, der sikrer jer gode stunder med afslapning og hyggelige grillaftener. 
Feriehuset disponerer samlet over en stor stue, der er åbent forbundet med køkkenet, 2 badeværelser med toilet, hvor det ene har hjørnespa og sauna, samt tre soveværelser og et bryggers. 

Vender I opmærksomheden mod badeværelset, kan I virkelig sætte pris på det strømlinede design, der giver jer luksus i form af hjørnespa; og selvfølgelig den hurtige tilgang til saunaen. Værelserne fremstår nyttige og med god plads til flere sovende gæster, mens stuen er det perfekte samlingspunkt for samværet. I kan nemt nyde hinandens selskab her, mens det gode lysindfald og udsyn til haven sætter rammen. Igen kan I fornemme ferieboligens kvalitetsrige materialer, der lover jer en følelse af eksklusivitet og afslapning. Dette gør sig da også gældende i køkkenet, hvor der ikke mangler noget, om det er arbejdsplads, samtale med dem i stuen eller lækre materialer.
Der er luft til luft varmepumpe, og så er der indlagt fibernet.

Til huset er der carport med redskabsrum i samme byggestil som selve boligen samt et mindre skur.
I befinder jer i et godt sommerhusområde, nemlig Fugleslev, der er beliggende utroligt tæt på Stubbe Sø Fuglereservat. Med dette imponerende naturområde så tæt på er de dejlige udflugter og gåture allerede givet; og hvis bylivet kalder, kan I tage på ture til Ebeltoft og Grenå, hvor stemningsfyldte havnemiljøer og indkøbsmuligheder venter.

Velkommen indenfor !

Økonomi

Kontantpris

1.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.541 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,548 / 7.417 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Skovholm
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

mosk@home.dk

50902095

50902095

86 34 15 33

86 34 15 33