Strandgårdshøj 25, 8400 Ebeltoft

133 m2 villa

Kontant 3.595.000 kr.

Velholdt murermestervilla med smuk og fantastisk udsigt


Strandgårdshøj er indbegrebet af udsigt og nærhed til bymidten

Denne velholdte murermestervilla ligger tæt på Ebeltofts bykerne med en fantastisk vestvendt udsigt over Ebeltoft Vig.

Murermestervillaer er ikke skabt ens, selvom husene har samme ambitioner. De ældste pryder sig med komplicerede detaljer, mens de senere byggerier fremstår mere strømlinede og moderne. Villaen fra 1946 hører til sidstnævnte, og fremstår således lige dele afdæmpet og elegant. 
Størstedelen af vinduerne blev skiftet i 2013, og da man skiftede taget i 2016, benyttede man også lejligheden til at efterisolere. En stor garage ledsager huset, og med elport og 41 bonuskvadratmeter er bygningen både god og rummelig.
Ved første øjekast er mavefornemmelsen for villaen god, og det bliver ved indenfor. Selve boligen fordeler sig over halvandet plan, inden kælderen bringer det samlede antal etagemeter op på 221 – rigeligt til en moderne børnefamilie. Der er indlagt fibernet i boligen, mens rundbueåbninger, pejs og originale trægulve føjer charme til huset. Åben forbindelse mellem køkkenet og de to stuer integrerer opholdsrummene i stueplan, hvor I desuden kan udstyre den lille ekstrastue med en udsigtskikkert, hvis I vil følge fuglelivet mellem havblik og skumtoppe. 
Første sal på tre værelser, og det største har udgang til en klassisk, smagfuld altan. Boligens badeværelse ligger ligeledes her. I kælderen er der et lille toilet og gode disponible rum 

Den flotte udsigt kommer helt ind i stuerne, og kan samtidig nydes på den store terrasse i vedligeholdelsesfri komposit, mens selve haven er anlagt med trapper mellem de forskellige niveauer. Mod vejen er der plads til gæsteparkering på flisebelægningen, og med hele 1.050 m2 grund bliver I glade for den nedgravede beholder, der samler blødt, kalkfrit regnvand til havevandingen.
Nederst løber en lille sti langs grunden, og følger I den sydpå, står I hurtigt midt i Ebeltofts historiske centrum. Her ligger Maltfabrikken side om side med spisesteder og indkøbsmuligheder, ligesom byens udfoldede sortiment også tæller skole og institutioner.
Lejlighedsvis anvendelse muligt :
Ifølge Syddjurs Kommune vil man frit kunne benytte boligen i kortere eller længere perioder af gangen. Boligen må også stå tom. Indbo medfølger ikke.

Udlejningstilbud forligger
Der foreligger et udlejningstilbud fra Novasol hvor huset vurderes til at kunne udlejes 25 - 30 uger, med en lejeindtægt til ejer på kr. 120.000,-  -  kr. 140.000,- .

Økonomi

Kontantpris

3.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.956 kr.

Udbetaling

180.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,338 / 17.410 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steffen Gandrup
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

stgan@home.dk

61556542

61556542

86 34 15 33

86 34 15 33