Ahlvej 10, Ahl, 8400 Ebeltoft

185 m2 villa

Kontant 2.750.000 kr.

Moderniseret og energioptimeret villa syd for Ebeltoft - ændret planløsning på primo 2024


Naturskønne omgivelser og gangsti til stranden

Velkommen til Ahlvej 10, en energioptimeret villa beliggende på det naturskønne Ahl, tæt på Ebeltoft centrum. Med en rummelig bolig på 185 m2, en helårsanvendelig udestue, og en luft-til-vand-varmepumpe fra 2022, er dette hus klar til at blive dit nye hjem.
Ahl er et populært og eftertragtet område, der kombinerer det bedste af landlig idyl, fantastisk natur og bekvemmeligheder. Huset er omgivet af mark, skov og kyst, og ligger i en lille samling af ejendomme, der sikrer ro og privatliv. 

Huset er udstyret med en effektiv luft-til-vand-varmepumpe, der sikrer en lav udgift til varme. Dette, sammen med gulvvarme i det store spisekøkken og begge badeværelser, sikrer en behagelig og økonomisk opvarmning af boligen.
Indenfor er boligen opdateret med tidløse, nordiske materialer. I stueplan er der stort køkken med spiseplads, rummelig og lys stue med plads til spisebord og sofagruppe, anvendelig udestue, badeværelse, bryggers, viktualierum og entre.
1. sal er renoveret og rummer to lyse værelser, et rummeligt repos med udgang til svalegang samt et stort soveværelse med udgang til altan. Grunden er godt afskærmet, og i tilknytning til carporten er der et stort værksted.
Kan bruges lejlighedsvis, og der foreligger et udlejningstilbud fra Novasol, med en potentiel lejeindtægt til ejer på op til kr. 300.000,-.

Nyd udsigten fra tagterrassen og den sydvendte altan, eller tag en tur ned til vandet via den lille gangsti. Med sin placering tæt på Ebeltoft centrum, er Ahlvej 10 det perfekte valg for dem, der ønsker at kombinere det rolige liv på landet med byens faciliteter.

Lejlighedsvis anvendelse muligt 
Ifølge Syddjurs Kommune vil man frit kunne benytte boligen i kortere eller længere perioder af gangen. Boligen må også stå tom. 

6Antal rum
2022Ombygget
2Antal toiletter
1015 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.750.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.854 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,872 / 12.581 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steffen Gandrup
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

stgan@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33