Østre Skovvej 31, Fuglslev, 8400 Ebeltoft

105 m2 fritidshus

Kontant 1.585.000 kr.

Solidt, rummeligt fritidshus på hele 105 m2


Smuk beliggenhed i unik egnsnatur

Havde dette været ethvert andet fritidshus, ville rummeligheden alene være det helt afgørende aktiv. Men dette er lige præcis ikke ethvert andet sommerhus. Ud over sine 105 m2 byder huset på omfattende moderniseringer af indretning og inventar, mens fritidshuset tilmed er isoleret efter samme standarder som mange helårsboliger. I finder det hele i Fuglslev – tæt på Djurslands skønne strande og det store fuglereservat ved Stubbe Sø.

Første øjekast afslører det indlysende – nemlig at huset ikke er noget helt ordinært sommerhus. Tværtimod er der tale om et solidt, velkonstrueret byggeri i gasbeton, som tilmed har flyttet sig langt fra sit oprindelige udgangspunkt. I 2007 blev huset gennemgribende renoveret, mens en tilbygning og yderligere moderniseringer blev foretaget i 2019. Tag og stern er skiftet, og det pæne, flade built-up-tag klæder i øvrigt huset rigtig godt. Også vinduerne er skiftet til vedligeholdelsesfri træ/alu-modeller, så summa summarum får I et topisoleret fritidshus, som kan opvarmes med træpiller for under 5.000 kroner om året.

Indadtil er planløsningen holdt fuldkommen åben, og bortset fra badeværelset indgår alle rum i et sammenhængende forløb. Det giver en maksimal udnyttelse af alle kvadratmeter, og samtidig kan I selv placere eventuelle døre og skillevægge, præcis som I synes. Der er gulvvarme i store dele af huset, mens den energieffektive varmepumpe også hjælper med at holde huset køligt i højsommeren.

Pillebrændeovnen er placeret omtrent midt i huset – lige dér, hvor køkken-alrummet og stuen smelter sammen. Selve køkkenet er en lys, lækker model fra HTH, som endda er udført med en hyggelig køkkenø. I modsatte side af opholdsrummet er stuen udstyret med store vinduespartier, som giver et fint kig til haven. Soveafdelingen ligger bagerst i huset, og endelig får I et pænt, moderne badeværelse med bruseniche og vaskesøjle.

De tilhørende udeområder kunne nærmest ikke være nemmere. Haven består nemlig stort set kun af en grøn plæne, og jeres primære terrasse befinder sig mellem huset, carporten og et tilhørende skur. Skal det være grønnere og mere vildt, er det umiddelbare nærmiljø til gengæld behjælpeligt. Marker, bakker og gamle skove kendetegner området, og særligt på turen mod Stubbe Sø møder I med garanti flere fugle end mennesker.

Kontakt os for at høre nærmere.


Udlejningstilbud forligger
Der foreligger et udlejningstilbud fra Novasol hvor huset vurderes til at kunne udlejes 18 uger, med en lejeindtægt til ejer på kr. 57.860,- .

Økonomi

Kontantpris

1.585.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.057 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,078 / 7.830 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steffen Gandrup
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

stgan@home.dk

61556542

61556542

86 34 15 33

86 34 15 33