Silkeborgvej 315, st.. tv., 8230 Åbyhøj

61 m2 andelsbolig

Kontant 449.000 kr.

ÅBYHØJ


Flot andelsbolig i højt stueplan med udgang til lækker altan!

Flot andelsbolig i højt stueplan med udgang til lækker altan! Orienteringen er mod syd og solen derfor kan nydes det meste af dagen. Et oplagt førstegangskøb, eller måske et rigtig godt forældre-/studiekøb. Med sin centrale beliggenhed i attraktive Åbyhøj lige ved gode indkøbsmuligheder og offentlig transport, gør man sig her et rigtig godt fornuftigt boligkøb! Læg hertil, at boligen ligger i kun ca. 7 minutters cykleafstand til Aarhus City og storbylivet samt populære uddannelsesinstitutioner, såsom Universitet og Handelshøjskolen, der ligger henholdsvis ca. 3,8 km. og ca. 2,6 km. fra lejligheden!
Boligens 61 m2 er virkelig godt udnyttet uden spilplads. Et nydeligt badeværelse med sorte klinker på gulv, stor bruseniche og egen vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Skønt alrum med funktionelt køkken i lyse elementer og god bordplads samt masser af opbevaringsmulighed i de mange skabe. Herudover køle-/fryseskab, opvaskemaskine, emhætte, ovn samt kogeplade. Her også god, oplagt plads til såvel TV-/sofaafdeling og spiseafsnit. Udgang til den dejlige altan orienteret mod syd med god plads til lille spisebord og et par stole eksempelvis. Her private og rolige omgivelser. Yderligere et rummeligt soveværelse med god plads til såvel stor seng, skab osv.
Til andelsboligen hører brugsret til opbevaringsrum i kælderen med god opbevaringsmulighed. Bag ejendommen er et fælles opholdsområde med terrasse og have samt mulighed for bl.a. grill- og spiseplads – derudover fælles cykelafdeling i kælderen samt fællesparkeringspladser til motorkøretøjer. Det er en nydelig ejendom renoveret i år 2007 med søde og imødekommende beboere. Ejerforeningen hedder Silkeborgvej 313-315, hvor man har andelsboliger i nr. 315 og ejerlejligheder i nr. 313.
Alt i alt en rigtig god boligoplevelse og det "sikre" andelsboligkøb i med altan og høje stue niveau! 

home byder velkommen...

Økonomi

Købspris

449.000 kr.

Boligydelse pr. måned

4.266 kr.

Teknisk pris

1.494.775 kr.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

25268182

25268182

86152700

86152700