Aprilvej 20, 8210 Aarhus V

HomeDk.Property.Details.SizeAndCategory

HomeDk.Property.Details.CashPrice

AARHUS V - Kalenderkvarteret


Rummelig familievilla med masser af plads og en skøn have i roligt villakvarter

home byder velkommen til denne store familievilla fra 1972 med en tilbygning fra 1978 på funktionelle og veludnyttede 185 boligkvadratmeter, 38 m2 højloftet underetage med gulvvarme, samt dejlig terrasse og have! Alt dette i attraktivt og bynært område med dejlige naturskønne omgivelser lige ved. Huset er den perfekte familievilla, hvor planløsningen som udgangspunkt er oplagt til den etablerede – eller etablerende – børnefamilie med sine veldisponerede kvadratmeter og regulære soveværelser.
Planløsningen består af: 2 entréer med god garderobeplads og et godt bryggers med bl.a. vaskefaciliteter samt megen opbevaringsmulighed. Indbydende køkken-/spiserum med god plads til spiseafsnit og flot køkken i tidløst design. Rummet danner de optimale rammer for nærvær og samtale under såvel madlavningen som ved det oplagte spisebordafsnit. Stor opholdsstue med skønt lys, udgang til terrasse og megen plads til oplagt TV-/sofaafdeling og større sammenkomster. Derudover hele 4 regulære soveværelser i stueplan og 2 gode disponible rum i underetagen med gulvvarme, højt til loftet og megen lysindfald fra de gode vinduespartier. Slutteligt et stort og flot badeværelse, samt et velholdt gæstetoilet i WC. Meget veldisponeret og indflytningsklar ejendom med fantastiske store hjerterum – oplagt for den moderne familie.
Ejendommen har en 828 m2 god grund med skønne terrasser samt lille fiskedam, skur og carport. Terrassen sikrer sammen med haven, at solen kan nydes fra morgen til aften. Samtidig er der god plads til boldspil og leg i haven, hvor sjov og samvær kan nydes om sommeren. Generelt et dejligt privatliv, de dejlige skovlige omgivelser samt gode muligheder for hyggelige grillstunder på den rummelige terrasse.
Ejendommen er beliggende i det særdeles populære og veletablerede villakvarter, Kalenderkvarteret, hvor der de senere år har været stor tilflytning af børnefamilier og byder på bl.a. funktionelle stisystemer samt gode infrastruktur med kort afstand til indkøb, daginstitutioner, gode uddannelsessteder, Skejby Sygehus – og det ny kommende ”Super-Sygehus”, offentlig transport samt nem adgang til byen, Aarhus City. Skoledistriktet for nærværende ejendom er den attraktive Hasle Skole (ca. 1 km. gåafstand), hvor stisystem og tunnel under Ringvejen sikrer en tryg og sikker skolevej for børn i kvarteret.
En rummelig familievilla med dejlig have og en sjælden udbudt mulighed i kort afstand til Aarhus C. home byder velkommen!

HomeDk.Property.Economy.Headline

HomeDk.Property.Economy.Sales.CashPrice

4.149.000 kr.

HomeDk.Property.Economy.Sales.OwnersExpensePerMonth

3.320 kr.

HomeDk.Property.Economy.Sales.Payout

210.000 kr.

HomeDk.Property.Economy.Sales.BruttoNetto

25,741 / 20.409 kr.

Tjek boliglån

HomeDk.Property.Broker.Headline

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

25268182

25268182

86152700

86152700
HomeDk.Property.Broker.VisitBrokerPage