Agerbæksvej 8E, 8240 Risskov

132 m2 rækkehus

Kontant 4.850.000 kr.

Spændende 3-plans rækkehus tæt på City


Høje Risskov

Drømmer I om at vågne med direkte kig ud i egen have, at bo tæt på skov, strand og by ? Så er dette unikke rækkehus i Risskov, i energiklasse B, absolut et besøg værd. Her møder jer et funktionelt og spændende indrettet rækkehus på hele 162 etagekvadratmeter. Yderst velbeliggende på en rolig vej. Til rækken af huse hører et privat og skønt fællesareal til fri benyttelse. Boligen er MEGET attraktivt beliggende i forhold til fællesarealet, hvor store som små kan hygge sig. Leg og hygge på plænen kan nemt følges fra de store vinduespartier i køkkenet. Bemærk, at der er kort og nem afstand til City med de mange busafgange såvel som på cykel eller gå-ben.
Arkitektonisk har denne perlerække af rækkehuse en klassisk 1960’er arkitektur som man bl.a. oplever lignende i Vestervang eller i Friis og Moltke byggerier fra samme periode. Af karaktertræk kan nævnes de rene linjer, de sorte vinduer og de lyse facader. Alt med fokus på en høj grad af boværdi, lysindfald og en optimal udnyttelse. Takket være de nuværende ejere, fremstår boligen meget velholdt og med et klassisk udtryk. Bemærk bl.a. at der er tagpap, tag fra 2017, facaden mod øst er renoveret med isolering og nye vinduer i 2015 samt et HTH-køkken fra 2018. Foran boligen finder I en lille hyggelig morgenterrasse, samt indkørsel belagt herregårdssten og plads til to biler.

Bag boligen en vestvendt have med bl.a. en delvis overdækket terrasseoase, blomsterbede og et skønt æbletræ. Haven er meget nem at vedligeholde. Allerede når man træder ind i boligen fornemmer man den særlige stil og den unikke stemning. En lys entré. 2 værelser med parketgulv. En mellemgang med et flot trappeforløb til de 2 øvrige etager. Et soveværelse med en skabsvæg og dør til haven samt et ekstra værelse med dør ud til haven. 2 dejlige badeværelser i den klassiske stil med hvid sanitet og hhv. badekar og bruseplads. Underetagen er højloftet og virkelig anvendelig. Vaskerum, et tørrerum samt et utrolig praktisk skabsrum med plads til opbevaring. Når man træder op på øverste etage, bliver man straks bjergtaget af det smukke, gennemgående lys og af udsigten. Her mærker man årstidernes skiften, himmelspillet og mod vest en pragtfuld helt nyistandsat altan/tagterrasse (maj 2023). Her er elektrisk markise, ny vandtætningsmembran under flotte neutralfarvede 60x60 klinker i hele boligens bredde - det perfekte sted til de lange, danske sommeraftener. I stuen en hyggespreder af en brændeovn. En vinkel i stuen muliggør, at man evt. kan etablere et ekstra værelse. Køkkenet er utrolig godt indrettet med masser af skabs- og bordplads samt kvalitets hårde hvidevarer.

Økonomi

Kontantpris

4.850.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.880 kr.

Udbetaling

245.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

30,067 / 23.839 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Tholstrup
home Egå - Risskov

Butikschef, Salg/vurdering, Vurd.specialist for RD

mthol@home.dk

54347505

54347505

86222222

86222222