Jacob Hansens Vej 4, Taulov, 7000 Fredericia

164 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

Stor, rummelig familievilla med plads til hele familien og med en central beliggenhed


Nyt lækkert Invita køkken fra 2018

Velkommen til Jacob Hansens Vej 4 - en ideel beliggenhed i Taulov med kort afstand til både motorvej, institutioner, skole, indkøb, og togstation. Denne velholdte villa på 164 m2 er centralt placeret, hvilket gør den perfekt for børnefamilien og dem som skal videre ud på motorvejsnettet.
Her er tale om en familievilla, der rummer et hjemmemiljø i topklasse. Boligen er fordelt på to etager, hvor en gennemtænkt planløsning giver plads til hele familien med sine fire værelser, og store opholdsstue. 
Entréen fører dig til en pæn hall, der giver adgang til første sal, køkken, og stue. Køkkenet er fra Invita og installeret i 2018, og det er både rummeligt og funktionelt med plads til en god spiseplads. Den store vinkelstue giver mulighed for et stort spisebord og komfortabel indretning, hvor du også kan invitere gæster indenfor. Herfra er der direkte adgang til terrassen og den store have, der byder på alt.
Haven byder på et væld af muligheder for at indrette lige som du vil. Den er flot anlagt med flere bede og hyggekroge. Her vil du desuden finde æble- og kirsebærtræer, bærbuske, og et væld af krydderurter såsom oregano, timian, rosmarin, mynte og meget mere. Der er også gjort klar til en elbil-lader i indkørslen.
Bryggerset er praktisk indrettet med plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Herfra er der adgang til et ekstra toilet samt et godt værksted, begge med gulvvarme.
På første sal finder du tre gode værelser og et badeværelse, der blev renoveret i 2013 med opdatering af elinstallationer. Fordelingsgangen og det største soveværelse har indbyggede skabe.
Villaens udendørsarealer er lige så imponerende med en flisebelagt terrasse og en overdækket terrasse, der kan indrettes til en hyggelig krog, hvor du kan finde skygge på de varme sommerdage.
Ejendommen er opvarmet med fjernvarme.

Vi glæder os til at vise dig denne fantastiske familievilla! Ring allerede til home i dag på tlf. 75 93 02 66 for at arrangere en fremvisning.
5Antal rum
1976Ombygget
2Antal toiletter
690 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.615 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,686 / 6.916 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lasse Skov Andersen
home Fredericia - Købmagergade

Salg og vurdering

lasa@home.dk

75 93 02 66

75 93 02 66