Skærsøvej 4, 2665 Vallensbæk Strand

147 m2 villa

Kontant 4.695.000 kr.

Nyrenoveret og energivenlig villa nær Strandparken - med to badeværelser


Der forventes udrulning af fjernvarme med opstart i 2024*

På Skærsøvej finder I denne store, men samtidig særdeles charmerende villa, som er flot renoveret i 2022. Her er stilrene materialer, gedigent håndværk og familievenlig komfort. Derudover er det værd at fremhæve solcelleanlægget på taget, som bidrager til et energieffektivt forbrug.
Udover et flot og energivenligt hus kan I glæde jer over en super god adresse. I flytter nemlig ind på en blind villavej, der ligger få minutter fra Strandparkens smukke indersøer og de hvide sandstrande langs Køge Bugt.
Boligarealet breder sig på to veludnyttede etager, og der er god plads til både børn og voksne her på adressen. Under den aktuelle renovering er førstesalen blevet fuldt udnyttet, og det betyder, at I får tre store soveværelser at fordele jer på: Ét i stueplan og to på førstesalen. Det er derfor muligt at lave forældre- og børneafdeling på hver sin etage - med nem adgang til badeværelser begge steder. Bemærk desuden hvordan førstesalens flotte loftshøjde, de fritlagte hanebåndsspær og de mange vinduer skaber en fantastisk lys og indbydende etage.
Planløsningen byder på: En lys og elegant entré med trappe mod førstesalen, et praktisk bryggers med egen ind- og udgang, et stilrent badeværelse med glasafskærmet bruseniche, et stort, flot køkken med rene linjer, kvalitetshvidevarer og masser af plads til fælles madlavning. Dernæst en stor vinkelstue med skønne indretningsmuligheder og vinduer mod vest samt havedør, der åbner direkte op til terrassen. Sidst men ikke mindst er der et dejligt værelse, der kan indrettes alt efter jeres behov for kontor, soveafdeling, gæsteværelse m.m.
På førstesalen møder I først en stor repos med fin plads til møblement. Dernæst et lækkert badeværelse, der matcher stilen i stueplan og to store værelser, hvoraf det ene har udgang til en stor, skøn altan mod vest. Her får I et smukt syn over området, baghaven og ikke mindst udsigt til solnedgang. Der er både et stort udhus og en rummelig carport, hvorfra I kan gå direkte fra bilen og ind i huset. Der er flot beplantet foran huset med velanlagte bede, der skaber en præsentabel forhave ved hovedindgangen. Bagved er der en dejlig græsplæne, overdækket terrasse, frugttræer og sol indtil sen aften. Alt i alt et fuldstændig indflytningsklart og elegant indrettet hjem, hvor familielivet får perfekte rammer i et eftertragtet område.

4Antal rum
2007Byggeår
2Antal toiletter
635 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.881 kr.

Udbetaling

235.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

26,953 / 21.469 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Mørch
home Vallensbæk – Ishøj

Indehaver, Projektansvarlig & Ejendomsmægler MDE

ramh@home.dk

70 50 01 00

70 50 01 00