HomeDk.Property.Tags.newListing

Amagerbrogade 175, 2. 211., 2300 København S

HomeDk.Property.Details.SizeAndCategory

HomeDk.Property.Details.CashPrice

Pæn og lys toværelses lejlighed med køkken-alrum og central placeringDet kan være alt fra singlen til det unge par eller den studerende, der falder for den dejlige lejlighed her på 2. sal. I overtager en toværelses lejlighed, der ligger godt i ejendommen, så dagslyset strømmer ind gennem stuens brede vinduer, hvilket skaber en rar og luftig atmosfære i hjemmet.

Hoveddøren byder indenfor til entréen, og i direkte forlængelse ligger lejlighedens omdrejningspunkt – nemlig det store, lyse og hyggelige opholdsrum, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse med spise- og dagligstuen. Indretningsmulighederne er gode takket være rummets regulære udformning, og selve køkkenet er holdt i et pænt og tidløst design med alt i hårde hvidevarer samt god bord- og skabsplads. Boligen afrundes med et fint soveværelse samt et moderne badeværelse med udluftningsvindue.

Ejendommen:
Adressen er hjemsted for en rødstensejendom fra 1969, og som vi allerede har nævnt, er lejligheden placeret på 2. sal. Ejerforeningen råder over et aflåst gårdmiljø med bl.a. cykelparkering, og lejlighederne tilgås endda via en lys og åben svalegang, hvor du evt. kan vælge have et lille cafésæt stående, hvilket vil give følelsen af en altan.
Området:
Med en adresse på Amagerbrogade 175 får du en hverdag med bylivet lige uden for gadedøren. Du træder direkte ud til Danmarks længste handelsgade, som frister med et væld af spisesteder og take-away, et godt butiksliv samt gode muligheder for offentlig transport med flere forskellige busforbindelser. Under 100 meter fra adressen finder du en døgnåben 7-Eleven, Rema 1000 og Lidl, og tager du turen et kort stykke op ad Amagerbrogade, finder du også shopping i Amager Centret – side om side med centret ligger desuden metroen. Derudover kommer du til at bo midt mellem Fælleden og Amager Strandpark samt i kort cykelafstand fra KUA, Islands Brygge og Indre By.

Kontakt os for en fremvisning!

HomeDk.Property.Economy.Headline

HomeDk.Property.Economy.Sales.CashPrice

2.095.000 kr.

HomeDk.Property.Economy.Sales.OwnersExpensePerMonth

2.779 kr.

HomeDk.Property.Economy.Sales.Payout

105.000 kr.

HomeDk.Property.Economy.Sales.BruttoNetto

13,044 / 10.421 kr.

Tjek boliglån

HomeDk.Property.Broker.Headline

Alexander Læssøe
home Amager - Kastrupvej

Salg og Vurdering

allas@home.dk

41 21 00 44

41 21 00 44

32 97 14 00

32 97 14 00
HomeDk.Property.Broker.VisitBrokerPage