Nyhed

Saltholmsvej 6, 3. tv., 2300 København S

52 m2 lejlighed

Kontant 2.495.000 kr.

Toværelses lejlighed med solrig altan og god beliggenhedSaltholmsvej 6, 3, tv kan blive din nye adresse, for her udbydes nemlig nu en 52 kvm stor lejlighed, som egner sig til singler og kærestepar. Her får du en attraktiv beliggenhed tilbagetrukket fra Amagerbrogade, og lejlighedens altan giver dig tilmed mulighed for at nyde tilværelsen under åben himmel i mere private omgivelser.
Lejligheden emmer er hjemlig hygge, og den står bl.a. med trægulve, tidløst interiør og et godt lysindfald takket være de store vinduespartier. Planløsningen byder på en entré til at starte med, og i åben forbindelse ligger køkkenet, der er fint, funktionelt og har udgang til lejlighedens sydvestvendte altan med kig over gårdmiljøet. Boligens soveværelse er hyggeligt og møblerbart, og det samme gør sig selvfølgelig gældende for stuen. Planløsningen afrundes med et godt udnyttet flisebadeværelse med brus.
Ejendommen:
Denne fine københavnerejendom er fra 1902, og som allerede nævnt ligger denne lejlighed højt og lyst på 3. sal. Hvis du har bil, kan du glæde dig over parkeringsmulighederne foran opgangen, og samtidig råder ejerforeningen bl.a. over et fredeligt og virkelig hyggeligt gårdmiljø, hvor man kan slå sig ned og bare nyde tilværelsen i fredelige omgivelser.
Området:
Saltholmsvej ligger som en rolig gade et stykke tilbagetrukket fra Amagerbrogade, og med denne adresse venter den velbesøgte café Mad & Kaffe vitterligt lige rundt om hjørnet. 150 meter fra opgangen har du butikslivet på Amagerbrogade, og her findes alt lige fra spisesteder over delikatesseforretninger til tøjbutikker, indkøbsmuligheder og antikviteter. Stemningen er urban og livlig, og det her område spirer mere og mere for hver dag – og er de senere år også gået hen og blevet et attraktivt sted at slå sig ned for københavnere. Dette skyldes samtidig placeringen bare 1,5 kilometer fra Amager Strandpark, 2 kilometer fra KUA, 2,5 kilometer fra Islands Brygges havnefront og 3,5 kilometer fra Rådhuspladsen.

Kontakt os for en fremvisning!

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.802 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,593 / 12.459 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander Læssøe
home Amager - Kastrupvej

Salg og Vurdering

allas@home.dk

41 21 00 44

41 21 00 44

32 97 14 00

32 97 14 00