Nyhed

Caprivej 2, st.. th., 2300 København S

66 m2 lejlighed

Kontant 2.795.000 kr.

Veldisponeret 3-værelses lejlighed med stort tinglyst rum i kælder


Tæt på metro, Amager strandpark og indkøb

Lejligheden
På udkig efter en veldrejet lejlighed som enlig, som par eller måske den lille familie? Så skal du måske tage et kig på denne velskabte lejlighed på 66 boligkvadratmeter, hvis adresse på Caprivej 2 både tilbyder dig et roligt nærmiljø og nærhed til byen.
Lejlighedens 66 kvadratmeter begynder på en entré og fordelingsgang, der giver adgang til samtlige rum. Køkkenet ligger i åben forbindelse til gangen såvel som stuen, og hertil byder lejligheden på et godt flisebadeværelse med brus samt to værelser. Soveværelset giver rigelig plads til garderobe og anden opbevaring i skab og kommode, mens det lille værelse både kan udgøre et børneværelse og et kontor. Du kan bare flytte ind – køkkenet kommer eksempelvis med alt i hårde hvidevarer – men hvis du har lettere ønsker om at præge og modernisere, kan du fint gøre det løbende.
Ejendommen
For foden af ejendommen er der gode parkeringsmuligheder, mens der bagtil gemmer sig en super fin baggård. Her er det muligt at trække sig ud i godt vejr, og det bekvemme kommer samtidig med det praktiske. Til lejligheden kommer du nemlig yderligere til at disponere over et otte kvadratmeter stort kælderrum, så der bliver fin plads til såvel klapstole som julepynt og anden opbevaring.
Området
Beliggenheden kan lidt af hvert. Først og fremmest er der ikke engang 100 meter over i Lergravsparken, der både byder på et grønt åndehul og på metroen. Tager du metrolinjen, kan du stå på Kongens Nytorv fem minutter senere, og der er selvfølgelig endnu kortere vej til Amagerbro Metro med tilhørende Amager Centret og alle Amagerbrogades tilbud. Samtidig kan du cykle til Amager Strandpark på fem minutter i den anden retning, som udgør et vidunderligt tilflugtssted særligt om sommeren, ligesom løberuterne er superdejlige. Alt i alt en adresse, der både har byen og naturen lige ved hånden.
Book din fremvisning med det samme.

Økonomi

Kontantpris

2.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.658 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,400 / 13.903 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander Læssøe
home Amager - Kastrupvej

Salg og Vurdering

allas@home.dk

41 21 00 44

41 21 00 44

32 97 14 00

32 97 14 00