Ny pris
Ingen bopælspligt

Oldvejen 3, Lønholt, 3480 Fredensborg

86 m2 villa

Kontant 2.595.000 kr.

Villa med landlig idyl og højt til himlen i Lønholt landsby - 3480 Fredensborg


Stor, solrig have med en fritliggende, overdækket terrasse

Med en beliggenhed i skønne landlige omgivelser med højt til himlen får familielivet på Oldvejen 3 her i Lønholt landsby rigtige gode betingelser. Her er langt til naboer, omkransende træer på 3 sider samt have med solbærbuske og æbletræer
Der er blot få minutters kørsel til Fredensborg by, hvor der findes gode børneinstitutioner og en bred vifte af indkøbs- og sportstilbud. Og på bare 13 minutter når I Hørsholm, der hører til en af Nordsjællands bedste handelsbyer, hvor blandt andet Hørsholm Midtpunkt byder på gode shoppingmuligheder, og hvor I kan nyde en god middag, ligesom her er forskellige arrangementer. Bymidten byder også på den attraktive gågade samt Kulturhus Trommen, hvor mange gode stunder kan nydes af både store såvel som små, hvad enten I er til teater og musik, biografbesøg eller bare elsker at gå på biblioteket.
Villaen fra 1947 er beliggende på en 836 kvm stor grund, hvor I inde får et veludnyttet boligareal på 86 kvm, med mulighed for at bygge op til 209 kvm. Boligen er perfekt til førstegangskøbere eller den lille familie. Ejendommen er i 2014 blevet efterisoleret på facade, loft, gulv, og kælder. I 2016 blev der installeret gulvvarme i køkken og stue og lagt nye gulve. Ny varmepumpe samt fibernet er fra 2019. Dette beløber sig samlet til lige under kr. 500.000.
I bydes velkommen i det praktiske bryggers med mulighed for vaskefaciliteter, hvorfra I har adgang til værksted/multirum/værelse, hvor der er mulighed for yderligere vaskefaciliteter, opbevaring og meget mere. Her får I ligeledes adgang til husets badeværelse med bruseniche.
Boligens leverum er det hyggelige køkken/alrum, hvor I ikke alene kan indrette med både spisebordsarrangement og sofa, men også nyde brændeovnens knitren på kølige efterårsaftener. Dertil kommer de herlige lysindfald I får gennem de brede vinduespartier. Køkkenet, der er ca. 7 år gammelt, står flot, tidløst og velholdt med mørke fronter toppet af med en flot, lys massiv bordplade.
Derudover byder villaen på to gode værelser, begge med god skabsplads.
Ude venter en stor, solrig have med en fritliggende, overdækket terrasse, hvor I kan nyde sommerens kulinariske grillmiddage i ugenerte omgivelser.
Her er desuden mulighed for at tilbygge med f.eks. udestue eller ekstra værelser.
En perfekt ejendom for jer der vil skabe en rolig base i landlig idyl.

Økonomi

Kontantpris

2.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.931 kr.

Udbetaling

130.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,212 / 12.768 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kim Svane
home Nivå - Kokkedal

Ejendomsmægler MDE

svane@home.dk

49 14 14 49

49 14 14 49