HomeDk.Property.Tags.underSale
HomeDk.Property.Tags.noResidenceRequired

Rolfsvej 5, Niverød, 2990 Nivå

HomeDk.Property.Details.SizeAndCategory

HomeDk.Property.Details.CashPrice

Hyggelig villa på lukket vej i det attraktive Nivå.


Gedigent hus med tegltag. Mulighed for at lave køkken-alrum!

Her i det eftertragtede villakvarterer, nærmere bestemt Rolfsvej 5, finder I den hyggelige og velindrettede villa med hele 160 kvm boligareal at indrette jer på. Villaen ligger på en 719 kvm stor grund, hvor I bag huset finder en have a la vild med vilje, hvor farverige beplantninger pryder den bagerste del af haven. Det er her, hvor I på den overdækket terrasse kan nyde den danske sommer med grillmiddage omkring spisebordet med velduftende urtekrukker eller hvad I ønsker for at skabe jeres egen udendørs oase. Her er ligeledes plads til at børnene eller måske endda børnebørnene kan boltre sig på den store græsplæne.
Den gode beliggenhed giver jer ligeledes kort gåafstand til den skønne omkringliggende natur, Nivå er kendt for samt det populære stisystem, der forbinder lokalområdet trygt og sikkert med kort afstand til hverdagens bekvemmeligheder. For pendleren er det værd at bemærke, at her får I kort afstand til motorvejen.
I ankommer til ejendommen ved indkørslen til den indbyggede carport med udhus, hvorfra villaen præsenterer sig nydelig med gul murstensfacade med rødt træværk, vinduer og døre. Inde finder I en velholdt bolig med originale, charmerende detaljer.
Boligen har to indgange, - bryggerset samt den lyse entré. Fra entréen får I først adgang til gæstetoilettet, hvorefter I har det hyggelige køkken, der fortsætter ud i den herlige stue med spisebordsafdeling og en afdeling med pejs, hyggelige detaljer som murstensvæg samt udgang til den overdækket terrasse og ikke mindst udsigten til den farverige have. Dertil får I en separat værelsesafdeling med to gode værelser, hvad enten de skal indrettes til børneværelser, gæsteværelse eller kontor, et stort soveværelse med original skabsvæg samt et rummeligt badeværelse i skøn retrofarve med både badekar og bruseniche. I bryggerset med plads til vaskefaciliteter, fyret samt opbevaring.
Velkommen til Rolfsvej 5, hvor jeres nye villa venter.

HomeDk.Property.Economy.Headline

HomeDk.Property.Economy.Sales.CashPrice

3.495.000 kr.

HomeDk.Property.Economy.Sales.OwnersExpensePerMonth

4.044 kr.

HomeDk.Property.Economy.Sales.Payout

175.000 kr.

HomeDk.Property.Economy.Sales.BruttoNetto

21,607 / 17.016 kr.

Tjek boliglån

HomeDk.Property.Broker.Headline

Kim Svane
home Nivå - Kokkedal

Ejendomsmægler MDE

svane@home.dk

49 14 14 49

49 14 14 49
HomeDk.Property.Broker.VisitBrokerPage