HomeDk.Property.Tags.noResidenceRequired
HomeDk.Property.Tags.biddingRound

Svendsvej 11, Niverød, 2990 Nivå

HomeDk.Property.Details.SizeAndCategory

HomeDk.Property.Details.EstimatedCashPrice

Stor villa på stor solrig grund. 4 vær. (mulighed for 5-6 vær.!) & stor lys stue m. gulvarme.


NYT! Få 75.000 kr. til udbedring af tag samt slibning af gulve.  Ring og hør mere.

I det rolige, familievenlige lukkede villakvarter finder I et etplans Johan Christensens hus med en skøn stor og solrig sydvendt have. Omkring boligen finder I et rigtig godt naboskab, hvor sælger blandt andet oplyser, at de sammen med tre andre naboer deles om plæneklipperen. Det fredelige kvarter uden gennemkørende trafik, er forbundet af stisystemer, der fører jer sikkert og trygt til offentlig transport, indkøb, bibliotek, legepladser og skole. Ligeledes ligger Nivå Bugt Strandeng, strand og havnemiljø også inden for kort afstand, hvor der hele året rundt er flere mulige vandaktiviteter at dyrke, ligesom I kan gå en tur i rolige omgivelser.

Villaen, der er renoveret i ca. 2008, fik som noget særligt udskiftet alle gulvene til lækre træplanker der kan slibes og eventuelt lakeres. På stuebilledet (under spisebordet) kan man ved besigtigelse se hvor flot trægulvet (uden lak) faktisk er. Under gulvene er der lagt ekstra isolering (i alt 220mm). Her er brugt over kr. 1 million på trægulve, isolering og gulvvarme!

Den store vinkelstue kan evt. opdeles så man får et ekstra værelse. Udestuen (med vandbåret radiator) har sælger tidligere anvendt som ekstra værelse. En af arkitektens signaturer finder man i husets værelser, der alle har egen udgang til haven. Haven har god plads til urtehaver og plænen indbyder til leg og boldspil ligesom I får en sydvestvendt stenterrasse fra 2017/18, hvor I kan sidde ugeneret og slappe af omgivet af plantekasser og anden beplantning.
Den rummelige entré giver adgang til gæstetoilet med bruser (2022), familiens store badeværelse med bruseniche samt fire gode værelser. I modsatte side af huset har I bryggerset med plads til vaskefaciliteter og direkte adgang til et af boligens hjerterum – det skønne, moderne køkken i åben forbindelse med den lyse vinkelstue. 
Det smagfulde INVITA-køkken fra 2008/09 er lyst med flotte detaljer og udskæringer i en landlig stil toppet af med en massiv bordplade. Fra køkkenet er der frit udsyn til haven hen over spisebordet – her kan hele familien samles til højtider og fest, hvor I efter festmåltidet kan trække jer tilbage til de bløde møbler, der ligeledes er rigelig med plads til.

Stuen med skønt lysindfald, åbner ud til haven med en dobbelt terrassedør til den store terrasse.
Sidst men ikke mindst, er der fra stuen adgang til en skøn udestue, hvor glaspartierne lader et naturligt lysindfald fylde rummet. Boligen har et lavt varmeforbrug på kun 1.859 m3 naturgas (3 vokse + 1 barn)

HomeDk.Property.Economy.Headline

HomeDk.Property.Economy.Sales.CashPrice

3.695.000 kr.

HomeDk.Property.Economy.Sales.OwnersExpensePerMonth

4.382 kr.

HomeDk.Property.Economy.Sales.Payout

185.000 kr.

HomeDk.Property.Economy.Sales.BruttoNetto

22,898 / 18.034 kr.

Tjek boliglån

HomeDk.Property.Broker.Headline

Kim Svane
home Nivå - Kokkedal

Ejendomsmægler MDE

svane@home.dk

49 14 14 49

49 14 14 49
HomeDk.Property.Broker.VisitBrokerPage