Laanshøj Alle 83, Kirke Værløse, 3500 Værløse

103 m2 rækkehus

Kontant 3.695.000 kr.

Lavenergi rækkehus fra 2020, smukt beliggende, omgivet af flot natur ved Flyvestation Værløse


Familiebolig med super planløsning, stort køkken alrum, 3 soveværelser og flot udsigt

Lavenergi rækkehus med god planløsning ved Flyvestation Værløse´s flotte naturområder.
Rækkehuset er beliggende i et naturskønt landskab med flot udsyn over området. Området indeholder bl.a. skov, søer og rekreative arealer. Det er dermed det perfekte sted at bo hvis du ønsker at have naturen og markerne lige udenfor.
Bebyggelsen består af 24 boliger, hvor denne bolig ligger sydvendt med udsyn til Flyvestationens flotte åbne arealer. Boligen har en god planløsning i 1 ½ plan og er velegnet til familier, eller andre der ønsker et nyere hus med plads og naturen lige udenfor.

Ejendommen indeholder: Entre med garderobe og lyst gæstetoilet med vindue. Stor, lys stue med flot lysindfald fra de store vinduesfacader, i forbindelse med spisestue med åbent og hvidt, lækkert køkken. Flot trappe med vindue til 1. sal, hvor der er 3 gode rummelige værelser, det ene med skydedørsgarderobe, samt et stort lækkert badeværelse med vaskefaciliteter og med vindue.
Fra 2 af værelserne er der flot udsyn til Flyvestationen.

Her er alle de faciliteter, som man gerne vil have i et nutidigt og moderne byggeri: parkering, udhus, terrasser, luft og udsyn, ro, lavenergi, solceller etc. Endvidere er der ladestandere til elbiler på parkeringspladsen. I området er der svømmehal, sportsfaciliteter, vuggestuer og børnehaver. Området hører til den velrenommerede Søndersø skole.
Desuden er der fælleshus, tennisbane og udendørs fitnessområde. Flyvestation Værløse og det omkringliggende område byder på mange smukke rekreative områder og utallige muligheder for friluftsaktiviteter. Fra rækkehuset kan du gå til Flyvestationen på få minutter, cykle ned til Søndersøs badebro på 10 minutter og køre i Netto på 3 minutter. Flyvestationen er især kendt som et cykelmekka og rummer mange forskellige fritidsaktiviteter samt en cafe til cykelpausen.
Hareskoven kan nås på 12 minutters cykeltur via Flyvestationen. Laanshøj er et fantastisk område for børn med tre lokale legepladser i gåafstand, jordbærcafe og jordbærplukning på Rokkedyssegård.
Der er køer og heste, herunder rideskole, i nærområdet samt Værløse Golfbane.
Området er tæt på Værløse Bymidte med gode indkøbsmuligheder, specialforretninger,
supermarkeder, samt S-tog, så man kan være i København på kun 20 minutter.


Økonomi

Kontantpris

3.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.314 kr.

Udbetaling

185.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,955 / 18.148 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jessica Erla
home Værløse

Ejendomsmægler, MDE

erla@home.dk

53590309

53590309

44 48 48 66

44 48 48 66