Kielshøj 49, 3520 Farum

136 m2 rækkehus

Kontant 4.295.000 kr.

Yderst attraktiv kædevilla i Furesølund tæt på Furesøen - tag skiftet i 2009


Nem privat have, stor carport og god beliggenhed centralt i Farum

Beliggende i Furesølund, der er et yderst attraktivt område i Farum med en velfungerede grundejerforening, der sørger for grønne arealer, gode legepladser, petanquebaner og velholdte stier og fællesveje. Beliggenheden i Farum Øst er perfekt med kort afstand til indkøb på Farum Bytorv, transport og sportsfaciliteter.

Du kan gå til Furesøens lille badested ved Høje Klint, kælkebakken ved Skaldepanden, fritids aktiviteter i Farum Arena og et væld af kreative muligheder i Farum Kulturhus. Og bare en god kilometer væk ligger det populære Furesøbad med roklubber, sejlklubber, restaurant og en lækker sandbadestrand med badebro til dukkert både sommer og vinter.

Huset har en af de bedste placeringer i sidste række mod Furesøen og lige op af villaerne mod syd. Frit udsyn både for og bag huset kaster en masse lys ind i boligen. 100% indflytningsklart og opdateret i lækre materialer med bl.a. tag fra 2009 med efterisolering på loftet, badeværelse fra 2022, nyere vinduer (alu/træ), i renoverede og ekstraisolerede gavle og flotte egetræsgulve i alle opholdsrum (gulvkonstruktionen er også skiftet i 2022 efter alle kunstens regler med ny isolering). Huset har virkelig flotte parketgulve med 5xmat lak, der gør dem ekstra slidstærke.

Indgangen til huset foregår via den integrerede carport med plads til 2 biler - herfra går man direkte ind i en stor møblerbar entré og et fint stort gæsteværelse/kontor (det har oprindeligt været 2 værelser og kan nemt blive det igen). Dejligt lyst Vordingborg køkken med spiseplads og kig til forhaven. Her er der masser af bord-, og skabsplads. Adgang til velholdt gæstebadeværelse samt fint praktisk bryggers. Kæmpe opholdsstue med masser af lys, ludbehandlede trælofter og direkte udgang til den syd og vest vendte have med stor terrasse. Fra stuen er der hyggelig pejsestue med rigtig flot klinkegulv med nyere pejseindsats fra 2009. Forældreafdeling med stort soveværelse og tilhørende badeværelse fra 2022 med bruseniche og adgang til husets sauna.

Stort loft med plads til opbevaring og et udhus til haveredskaber og cykel mv.

En virkelig flot og nymalet kædevilla.

Sælger betaler for udfærdigelse af skøde og refusionsopgørelse.

Økonomi

Kontantpris

4.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.837 kr.

Udbetaling

215.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

26,529 / 20.974 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Thomas Bregneberg
home Farum

Ejendomsmægler, MDE

bregne@home.dk

61224445

61224445

44 95 20 77

44 95 20 77