Nyhed

Fanevænget 14, 3520 Farum

91 m2 rækkehus

Kontant 3.795.000 kr.

Sjældent udbudt 1 plans rækkehus i bofællesskabet "Holdepunktet"


Meget lav energiudgift - stort fælleshus - perfekt til børnefamilier og modne par


I bofællesskabet Holdepunktet, der huser en god blanding af børnefamilier og seniorer, er denne indflytningsklare bolig til salg.

Optimal planløsning med 2 værelser  samt et helt fantastisk køkken-alrum. Og det er oven i købet et ende rækkehus med sydvendt gavl og vestvendt terrasse med masser af sol.

Ved ankomsten til huset mødes du af en lille overdækket terrasse ved hoveddøren, hvorfra der er adgang til både entré og direkte til det smagfulde køkken. Entréen rummer god plads til tøj og sko. Fra entréen går man ind i husets hjerte - Det store køkkenalrum med lyst køkken i
højkvalitetsmaterialer og spiseplads. I den anden ende af alrummet er stuen med en yderst solrig hyggekrog. Herfra er der udgang til den hyggelige have med opvoksede frugttræer. Derudover nydeligt badeværelse og lyst værelse. Herligt garderoberum/kontor og børneværelse/gæsteværelse.

I bofællesskabet er der mulighed for fællesspisning og brug af fælleshusets faciliteter - herunder yogarum, værksted, gæsteværelse mm.

Beliggende i grønne omgivelser og tæt på natur, men med både indkøb og daginstitution lige om hjørnet.

Så nu er chancen der for at komme til at bo hyggeligt i et nyt, men allerede godt etableret bofællesskab– alt er næsten nybygget, men planterne er ved at være vokset op og fællesområderne er på plads.

Læs mere på www.holdepunktet.dk

Sælger betaler for udfærdigelse af skøde og refusionsopgørelse.

Økonomi

Kontantpris

3.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.628 kr.

Udbetaling

190.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

23,574 / 18.638 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Thomas Bregneberg
home Farum

Ejendomsmægler, MDE

bregne@home.dk

61224445

61224445

44 95 20 77

44 95 20 77