Stationsparken 35, 2. 2., 2600 Glostrup

94 m2 lejlighed

Kontant 3.445.000 kr.

Indflytningsklar 3V’er med stor altan og privat P-plads og kælderrum


Super central beliggenhed i Glostrup

Drømmer I om en moderne lejlighed midt i byen? Skal der være køkken/alrum og stilrene materialer? Og fristes I af tanken om en bolig med altan, elevator og privat parkering? Hvis ja, så skal I se nærmere på denne fantastisk flotte lejlighed i hjertet af Glostrup.

Lejligheden er opført i 2020, og I får derfor alle glæderne ved et moderne og energivenligt byggeri medet fordelagtigt forbrug. Der er samtidig behagelig gulvvarme i de flotte trægulve, og I kan glæde jer over store, indretningsvenlige rum uden radiatorer.

I bydes velkommen i en fordelingsgang med fin plads til sko og overtøj. På hver sin side af gangen er der et dejligt værelse, og det ene har endda adgang til et lækkert walk in-closet. I får også et stort badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. 

Resten af boligarealet udgøres af et stort, lyst og indretningsvenligt køkken/alrum med plads til spisebord og sofagruppe. Måltiderne kan tilberedes i det flotte køkken med hvide fronter, funktionelle løsninger og alt i moderne hvidevarer, hvor flere af dem er af mærket Miele. Fra alrummet er der direkte udgang til en pragtfuld altan i en særdeles gavmild størrelse. Her kan skabes en stor udendørsafdeling med havemøbler, grill og blomsterkrukker. Altanen er skærmet af mod omgivelserne og derfor dejlig privat.

En anden markant fordel er, at der medfølger parkeringsplads i ejendommens kælder. Det er derfor nemt og bekvemt at komme hjem, hvis I bruger bilen til og fra arbejde. Derudover medfølger også et kælderrum til opbevaring. 

Glostrup Station ligger blot 500 meter fra hoveddøren, og den kommende letbane bidrager med ekstragode muligheder for offentlig transport i byen.
Bymidten byder på alt, hvad hjertet begærer af butikker, spisesteder, grønne åndehuller,
træningsfaciliteter m.m. Da Stationsparken samtidig er placeret i hjertet af byen, får I kort gåafstand til alle byens muligheder.

Alt i alt en moderne lejlighed med stilrent touch, høj komfort og et fantastisk uderum midt i byen

Økonomi

Kontantpris

3.445.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.206 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,273 / 16.841 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mille Barfoed
home Glostrup - Albertslund - Brøndby

Ejendomsmægler MDE

mibar@home.dk

2960 5348

2960 5348

43 43 41 41

43 43 41 41