Gormsgade 6, 1. 8., 2200 København N

82 m2 lejlighed

Kontant 4.175.000 kr.

DELEVENLIG OG ISTANDSAT 4’VER MED ALTAN – FORÆLDREKØB MULIGT


P-KÆLDER OG ELEVATOR I BYGNINGEN!

En delevenlig og flot istandsat fireværelses lejlighed udbydes nu til det unge par eller som forældrekøb. Her kan I nyde den eftertragtede placering på Nørrebro nær Stefansgadekvarteret, ligesom stor altan, elevator og p-kælder i ejendommen er goder, I kan glæde jer til.
Lejligheden råder over 82 velfordelte kvm, der er flot istandsat med øje for moderne og praktisk indretning. I ser det allerede i entréen, der rummer indbyggede skabe og fungerer som fordelingsgang til hjemmets tre værelser, ene badeværelse samt køkken og stue. De tre værelser er nordvendte, så I er sikret kølige omgivelserne i nattetimerne, og så er særligt ét indrettet eksklusivt med akustikpaneler. De lyse gulve på værelserne fortsætter ind til stue og køkken, hvis brede vinduespartier lyser rummet flot op. Køkkenet holdes i en nutidig stil med matchende trægreb og -bordplade, og så rummer det alt i hårde hvidevarer. Slutteligt finder I et stort badeværelse med væghængt toilet og separat bruseplads med rainshowerfunktion.
Ejendommen er fra 1965, og i denne placeres lejligheden på første sal. Med en placering i netop denne ejendom får I mulighed for at nyde goder som elevator, p-kælder med venteliste, tilladelse til forældrekøb, hyggelig gård med grill og siddepladser samt egen altan. Altanen er stor og beklædt med behageligt trægulv, og så er den praktisk indrettet med matteret afskærmning ind mod naboerne, så privatlivet sikres.
Adressen placeres eftertragtet lige ved det charmerende og aktivitetsfyldte Stefansgadekvarter. Dette er som bekendt spækket med festlige barer, urbane kaffebarer og fine nichebutikker, ligesom området også kan bryste sig af at ligge lige op af Nørrebroparkens grønne arealer. Gøremål af forskellig karakter klares på Nørrebrogade, der ligger under 100 meter væk, og som også kan fungere som transportvej til studie, arbejde eller en gåtur i Assistens Kirkegården, hvorfra metroen også går.
Velkommen til!

Prøv det smarte boligværktøj på https://danskebank.dk/bolig/ hvor du kan beregne dit rådighedsbeløb lynhurtigt, udsøge boliger og se dit rådighedsbeløb på hver enkelt bolig og få godkendelse til køb indenfor 24 timer. For at bruge værktøjet, behøver du IKKE at være kunde i Danske Bank – det er smartere end du tror!

Økonomi

Kontantpris

4.175.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.469 kr.

Udbetaling

210.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,914 / 20.708 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Pedersen
home Nørrebro

Partner, Ejd.mgl MDE & Vurdering for RD

nico@home.dk

31319752

31319752

35 84 00 55

35 84 00 55