Menu

home Projektsalg

home Projektsalg

Når det gælder salg eller udlejning af nye boligprojekter, er home en erfaren samarbejdspartner

Se de aktuelle boligprojekter til salg eller leje

Ejendomsmægler med kendskab til marked og kunder

Igennem flere år har vi solgt boligprojekter i samarbejde med entreprenører og projektudviklere i hele landet. Ejendomsmæglerne i home har et grundigt kendskab til nærområdet samt boligkøbernes behov. Som samarbejdspartnere kan vi finde de rigtige købere til boligprojektet, og vi kan hjælpe med input til de ønsker og krav, kunderne har.

Stærk markedsføring

Samarbejdet med home giver adgang til stærk markedsføring og direkte kontakt til boligkøberne. Gennem annoncering i udvalgte medier vises boligprojekterne til de potentielle købere.

Vi viser også projektsalg på home.dk, som er en af Danmarks mest besøgte boligsites. Her har vi lavet et separat område, hvor nye boligprojekter præsenteres for de mange besøgende. Projekterne optræder desuden i søgninger, hvor hver enkelt bolig bliver præsenteret med deres egne præsentationssider samt en uddybende beskrivelse af projektet. home har et selvstændigt koncept for projektsalg angående annoncering, brochuremateriale, skilte mv. Det betyder, at hos os kommer dit projektsalg 100 % i fokus.

Landsdækkende netværk

Netværket mellem homes boligforretninger og erhvervscentre samt Danske Bank betyder, at vi kan finde købere til projekterne i hele landet. Samtidigt har vi adgang til kompetence og ekspertise inden for rådgivning, salg og finansiering.

Samspillet mellem homes erhvervscentre og boligforretninger genererer forskellighed i projekterne, som kombinerer erhverv og bolig og er attraktive for byplanlæggere, erhvervsliv og befolkning.

Find din lokale home ejendomsmægler

Kontakt vores ejendomsmæglere, hvis du ønsker yderligere information om prissætning, projektudarbejdelse, markedsanalyse & salg af boligprojekter. 

Ejendomsmæglere i København

Ejendomsmæglere i Aarhus

Ejendomsmæglere i Aalborg

Ejendomsmæglere i Odense

Ejendomsmæglere i Trekantsområdet

Nærmeste ejendomsmægler

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Hvor vil du købe bolig?

Hvor vil du købe bolig?

Eller

Skriv om dine ønsker

Skriv om dine ønsker

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder / inspiration om boligmarkedet. Nyhedsbrevet udkommer 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager på mail.
NB! Efter du har sendt din tilmelding, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du ved klik på linket skal bekræfte, at du fremover ønsker nyhedsbreve fra os.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på mailadressen: homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder fra os via vores nyhedsbrev, nu skal du bare læne dig tilbage og vente.

Der skete en fejl !