Menu

home Projektsalg

Når det gælder salg eller udlejning af nye boligprojekter, er home en erfaren samarbejdspartner

home Projektsalg

home har både boligprojekter til salg og leje

Se de aktuelle boligprojekter til salg eller leje

Ejendomsmægler med kendskab til marked og kunder

Igennem flere år har vi solgt boligprojekter i samarbejde med entreprenører og projektudviklere i hele landet. Ejendomsmæglerne i home har et grundigt kendskab til nærområdet samt boligkøbernes behov.

Som samarbejdspartnere kan vi finde de rigtige købere til boligprojektet, og vi kan hjælpe med input til de ønsker og krav, kunderne har. Det betyder, at vi i forbindelse med udviklingen af projektet kan rådgive om indretningen af de enkelte boliger, så forholdet mellem kundernes behov og projektets økonomi optimeres bedst muligt.

Stærk markedsføring

Samarbejdet med home giver adgang til stærk markedsføring og direkte kontakt til boligkøberne. Gennem annoncering i udvalgte medier vises boligprojekterne til de potentielle købere.

Vi viser også projektsalg på home.dk, som er en af Danmarks mest besøgte boligsites. Her har vi lavet et separat område, hvor nye boligprojekter præsenteres for de mange besøgende. Projekterne optræder desuden i søgninger, hvor hver enkelt bolig bliver præsenteret med deres egne præsentationssider samt en uddybende beskrivelse af projektet.

home har et selvstændigt koncept for projektsalg angående annoncering, brochuremateriale, skilte mv. Det betyder, at hos os kommer dit projektsalg 100 % i fokus.

Landsdækkende netværk

Netværket mellem homes boligforretninger og erhvervscentre samt Danske Bank betyder, at vi kan finde købere til projekterne i hele landet. Samtidigt har vi adgang til kompetence og ekspertise inden for rådgivning, salg og finansiering.

Samspillet mellem homes erhvervscentre og boligforretninger genererer forskellighed i projekterne, som kombinerer erhverv og bolig og er attraktive for byplanlæggere, erhvervsliv og befolkning. Det er sunde og rentable projekter, når de bliver udviklet og solgt professionelt.

Kompetent rådgivning i udviklingsfasen er en del af synergieffekten mellem home Erhverv og homes boligforretninger, som flere projektudviklere rundt om i landet allerede har draget fordel af. En anden side er den direkte adgang til en velfungerende afsætningskanal for boliger, som udviklerne får via samarbejdet med home.

Find din lokale home ejendomsmægler

Kontakt vores ejendomsmæglere, hvis du ønsker yderligere information om prissætning, projektudarbejdelse, markedsanalyse & salg af boligprojekter. 

Ejendomsmæglere i København

Ejendomsmæglere i Aarhus

Ejendomsmæglere i Aalborg

Ejendomsmæglere i Odense

Ejendomsmæglere i Trekantsområdet

Nærmeste ejendomsmægler

Book gratis salgsvurdering

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder dig, der overvejer at sætte din bolig til salg hos home. Såfremt du ønsker din bolig vurderet til andet formål, f.eks. familieoverdragelse, belåning mv., skal vilkårene for vurderingsopgaven aftales direkte med den lokale home-mægler.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du opretter et køberkartotek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, når der er nye boliger til salg, som matcher dine ønsker.

Bestil værditjek

Indtast info om din bolig og modtag en e-mail med en vejledende vurderingspris direkte fra din lokale home ejendomsmægler indenfor 2 hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du booker et værditjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Tilmeld nyhedsbrev