Menu

home Projektsalg

Når det gælder salg eller udlejning af nye boligprojekter, er home en erfaren samarbejdspartner

home Projektsalg

home har både boligprojekter til salg og leje

Se de aktuelle boligprojekter til salg eller leje

Ejendomsmægler med kendskab til marked og kunder

Igennem flere år har vi solgt boligprojekter i samarbejde med entreprenører og projektudviklere i hele landet. Ejendomsmæglerne i home har et grundigt kendskab til nærområdet samt boligkøbernes behov.

Som samarbejdspartnere kan vi finde de rigtige købere til boligprojektet, og vi kan hjælpe med input til de ønsker og krav, kunderne har. Det betyder, at vi i forbindelse med udviklingen af projektet kan rådgive om indretningen af de enkelte boliger, så forholdet mellem kundernes behov og projektets økonomi optimeres bedst muligt.

Stærk markedsføring

Samarbejdet med home giver adgang til stærk markedsføring og direkte kontakt til boligkøberne. Gennem annoncering i udvalgte medier vises boligprojekterne til de potentielle købere.

Vi viser også projektsalg på home.dk, som er en af Danmarks mest besøgte boligsites. Her har vi lavet et separat område, hvor nye boligprojekter præsenteres for de mange besøgende. Projekterne optræder desuden i søgninger, hvor hver enkelt bolig bliver præsenteret med deres egne præsentationssider samt en uddybende beskrivelse af projektet.

home har et selvstændigt koncept for projektsalg angående annoncering, brochuremateriale, skilte mv. Det betyder, at hos os kommer dit projektsalg 100 % i fokus.

Landsdækkende netværk

Netværket mellem homes boligforretninger og erhvervscentre samt Danske Bank betyder, at vi kan finde købere til projekterne i hele landet. Samtidigt har vi adgang til kompetence og ekspertise inden for rådgivning, salg og finansiering.

Samspillet mellem homes erhvervscentre og boligforretninger genererer forskellighed i projekterne, som kombinerer erhverv og bolig og er attraktive for byplanlæggere, erhvervsliv og befolkning. Det er sunde og rentable projekter, når de bliver udviklet og solgt professionelt.

Kompetent rådgivning i udviklingsfasen er en del af synergieffekten mellem home Erhverv og homes boligforretninger, som flere projektudviklere rundt om i landet allerede har draget fordel af. En anden side er den direkte adgang til en velfungerende afsætningskanal for boliger, som udviklerne får via samarbejdet med home.

Find din lokale home ejendomsmægler

Kontakt vores ejendomsmæglere, hvis du ønsker yderligere information om prissætning, projektudarbejdelse, markedsanalyse & salg af boligprojekter. 

Ejendomsmæglere i København

Ejendomsmæglere i Aarhus

Ejendomsmæglere i Aalborg

Ejendomsmæglere i Odense

Ejendomsmæglere i Trekantsområdet

Nærmeste ejendomsmægler

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du siger ja til et værditjek, siger du også ja til, at home må sende dig en mail, en sms eller ringe til dig, så vi kan tage en snak om dit hjem og prisen på den.

Få vores nyhedsbrev