Menu

home Særklasse – salg af din liebhaverbolig

En særlig bolig kræver et salg i særklasse

En særklassebolig er en liebhaverbolig, som altid vil være særlig eftertragtet. Med homes Særklasse-koncept, der skræddersyer dit boligsalg, kan din unikke bolig blive endnu mere eftertragtet blandt køberne.

Når vi i home sælger din særklassebolig, giver vi den ganske enkelt særklassebehandling. Det handler blandt andet om at gøre den endnu mere eftertragtet, og om at øge værdien på din bolig.

Hos home er salget af din særklassebolig altid skræddersyet efter dine ønsker, behov og tidshorisont. Det handler om at lægge den rigtige strategi og finde den rigtige køber i samråd med dig.

I home har vi et omfattende netværk af særklassemæglere med gode kontakter til købere både i Danmark og i udlandet.
Uanset om du ønsker diskretion eller maksimal eksponering af din særklassebolig, så ved vi hos home, hvordan det skal gribes an, og vi sørger for, at du som boligsælger føler dig tryg hele vejen igennem.

Kontakt din lokale mægler, hvis du ønsker et boligsalg i særklasse!

Find nærmeste mægler

Book salgsvurdering

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du bestiller et VærdiTjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Få vores nyhedsbrev