Menu

Når køber er fundet

Hvad sker der, når din ejendomsmægler har fundet en køber til din bolig?

Købsaftalen udarbejdes og underskrives

Når en køber har meldt sig, skal de sidste ting på plads. Vi udarbejder en købsaftale og henviser køber til egen rådgiver. Købsaftalen indeholder en præcis beskrivelse af de vilkår, boligen sælges på.

Før køber præsenteres for købsaftalen, kan home ejendomsmægleren gennemgå den med dig og afklare evt. spørgsmål. Køber får ligeledes gennemgået købsaftalen og underskriver den.

En anden mulighed er, at det hele foregår hos home ejendomsmægleren, hvor du og køber bliver enige om vilkårene og skriver under.

Som sælger er det dig, der bestemmer, hvem du vil sælge til. Det betyder, at du selv kan vælge, hvilket købstilbud, du vil takke ja til.

Skødet skrives og salget afsluttes

Den afsluttende del af salget sker efter at købsaftalen er indgået - denne fase kaldes berigtigelse. Berigtigelsen har til formål at sikre, at du som sælger modtager dine penge, og at køber opnår ejendomsretten.

Et skøde viser, hvem der ejer en ejendom. Så når du sælger din bolig, skal køber have et skøde på sit ejerskab.
Vi tilbyder at stå for berigtigelsen på dine vegne, hvor vi forestår den videre tinglysning af handlen.

Skødet oprettes som et digitalt dokument, der skal signeres af både køber og sælger. Du kan enten vælge at signere selv med din NemID, eller du kan udstede en fuldmagt til os eller en anden rådgiver.

Det aftales i købsaftalen, om det er køber eller sælger, der skal sørge for, at skødet bliver oprettet. Det er oftest en advokat eller en ejendomsmægler, der opretter skødet i tinglysningssystemet. Det aftales også i købsaftalen, om det er køber eller sælger, der skal betale tinglysningsafgiften for skødet.

Når du sælger hos home, repræsenter vi dig under hele forløbet, så du får de bedste vilkår, og alt går rigtigt til.

Boligen overdrages

Når købsaftalen er underskrevet af begge parter, og skødet er tinglyst, mangler der blot de sidste vigtige skridt - at boligen overdrages korrekt, og du får frigivet dine penge.

Hos home sørger vi også for, at du har mulighed for at få afklaret eventuelle spørgsmål og de sidste øvrige småting. På dette tidspunkt er de fleste mere optagede af deres nye hjem end af at spekulere på de sidste detaljer.

Aftal derfor med home, hvem der skal stå for aflæsning og indberetning af vand, varme og el samt for nøgleoverdragelse til køber på overtagelsesdagen.
Få flere gode råd til dit boligsalg med vores 52 salgsfif.

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du siger ja til et værditjek, siger du også ja til, at home må sende dig en mail, en sms eller ringe til dig, så vi kan tage en snak om dit hjem og prisen på den.

Få vores nyhedsbrev