Menu

Hvorfor vælge en ejendomsmægler

Det kan være svært at gennemskue markedet - det hjælper din ejendomsmægler dig med

Hvad får du for pengene hos en ejendomsmægler?

Når du vælger at sælge din bolig gennem en ejendomsmægler, får du ro i maven og et bedre boligsalg. Det er en arbejdsindsats, du betaler for, sammen med en lang række ydelser som f.eks. markedsføring af din bolig.

Nogle af udgifterne skal du betale uanset, hvordan du vælger at sælge din bolig. Andre er betaling for, at ejendomsmægleren sørger for en gnidningsløs og sikker handel. Salgs- og markedsføringsudgifterne går f.eks. til at sikre dig et hurtigt salg med det størst mulige økonomiske udbytte.

Omkostningerne ved at sælge din bolig gennem en ejendomsmægler er:

  • Ejendomsmæglerens honorar til rådgivning
  • Markedsføringsbidrag
  • Dokumentationsomkostninger
  • Udgifter til energimærke,tilstands- og elinstallationsrapport
  • Evt. betaling af 1/2 ejerskiftepræmie

Af konkurrencehensyn må honoraret ifølge loven ikke bestemmes centralt. Det varierer fra ejendomsmægler til ejendomsmægler - også inden for samme kæde. Afregning af honorar og markedsføringsbidrag aftales med ejendomsmægleren.

Book gratis salgsvurdering

Ejendomsmægleren giver dig et bedre boligsalg

Samarbejder du med en ejendomsmægler om salg af din bolig, bliver den ofte solgt hurtigere og til en højere pris, end hvis du solgte huset selv.

Ejendomsmægleren ved, hvilke spørgsmål en køber typisk stiller. Han kender markedet og ved præcist, hvad forskellige forhold betyder for værdien af din bolig. Ud over den faglige indsigt i ejendomshandel har ejendomsmægleren en professionel salgsbaggrund, som kommer dig til gode.

Om det er bedre at overlade boligsalget til en professionel ejendomsmægler? Det afhænger selvfølgelig af lyst og evner, men langt de fleste vil få et bedre boligsalg ved at bruge en ejendomsmægler. Du kan vælge at sælge din bolig selv, men du skal være opmærksom på, at du så også påtager dig hele ansvaret i forbindelse med handlen. I alle tilfælde er det en god idé først at kontakte en rådgiver.

Kontakt en ejendomsmægler fra home

Hvorfor vælge home?

Som udgangspunkt er det en god idé at kontakte to til tre ejendomsmæglere for at finde den rigtige samarbejdspartner til salget af din bolig. Der kan være stor forskel i måden, de forskellige ejendomsmæglere håndterer et salgsforløb.

Vælger du at sælge din bolig gennem home, er fordelen, at du får en mægler, der arbejder hårdt for at blive din foretrukne ejendomsmægler. Alle salgsløsninger er derfor tilpasset dine behov. Når du henvender dig til home for at få vurderet din bolig, lytter vi til dig og sammensætter en salgsløsning, som på bedste vis tilgodeser din boligs kvaliteter og dine ønsker til salgsforløbet.

Den enkelte home ejendomsmægler bakkes op af et af Danmarks mest omfattende salgs- og markedsføringskoncepter. Det sikrer din bolig den bedste eksponering.

Som sælger hos home giver vi dig adgang til myhome. Dine egne sider på home.dk, hvor du online kan få tilbagemeldinger fra fremvisninger og aftaler med ejendomsmægleren.

Fortsæt guiden med 'Sådan sælger vi din bolig"

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du siger ja til et værditjek, siger du også ja til, at home må sende dig en mail, en sms eller ringe til dig, så vi kan tage en snak om dit hjem og prisen på den.

Få vores nyhedsbrev