Menu

Hvorfor vælge en ejendomsmægler

Det kan være svært at gennemskue markedet - det hjælper din ejendomsmægler dig med

Hvad får du for pengene hos en ejendomsmægler?

Nogle udgifter skal du betale uanset, hvordan du vælger at sælge din bolig. Andre er betaling for, at ejendomsmægleren sørger for en gnidningsløs og sikker handel. Salgs- og markedsføringsudgifterne går f.eks. til at sikre dig et hurtigt salg med det størst mulige økonomiske udbytte.

Omkostningerne ved at sælge din bolig gennem en ejendomsmægler er:

  • Ejendomsmæglerens honorar til rådgivning
  • Markedsføringsbidrag
  • Dokumentationsomkostninger
  • Udgifter til energimærke,tilstands- og elinstallationsrapport
  • Evt. betaling af 1/2 ejerskiftepræmie

Af konkurrencehensyn må honoraret ifølge loven ikke bestemmes centralt. Det varierer fra ejendomsmægler til ejendomsmægler - også inden for samme kæde. Afregning af honorar og markedsføringsbidrag aftales med ejendomsmægleren.

Book salgsvurdering

Ejendomsmægleren giver dig et bedre boligsalg

Ejendomsmægleren ved, hvilke spørgsmål en køber typisk stiller. Han kender markedet og ved præcist, hvad forskellige forhold betyder for værdien af din bolig.

Om det er bedre at overlade boligsalget til en professionel ejendomsmægler? Det afhænger selvfølgelig af lyst og evner, men langt de fleste vil få et bedre boligsalg ved at bruge en ejendomsmægler. Du kan vælge at sælge din bolig selv, men du skal være opmærksom på, at du så også påtager dig hele ansvaret i forbindelse med handlen. I alle tilfælde er det en god idé først at kontakte en rådgiver.

Kontakt en ejendomsmægler fra home

Hvorfor vælge home?

Som udgangspunkt er det en god idé at kontakte to til tre ejendomsmæglere for at finde den rigtige samarbejdspartner til salget af din bolig. Der kan være stor forskel i måden, de forskellige ejendomsmæglere håndterer et salgsforløb.

Vælger du at sælge din bolig gennem home, er fordelen, at du får en mægler, der arbejder hårdt for at blive din foretrukne ejendomsmægler. Når du henvender dig til home for at få vurderet din bolig, lytter vi til dig og sammensætter en salgsløsning, som på bedste vis tilgodeser din boligs kvaliteter og dine ønsker til salgsforløbet. Den enkelte home ejendomsmægler bakkes op af et af Danmarks mest omfattende salgs- og markedsføringskoncepter. Det sikrer din bolig den bedste eksponering.

Som sælger hos home giver vi dig adgang til myhome. Dine egne sider på home.dk, hvor du online kan få tilbagemeldinger fra fremvisninger og aftaler med ejendomsmægleren.

Fortsæt guiden med 'Sådan sælger vi din bolig"

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du bestiller et VærdiTjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Få vores nyhedsbrev