Menu

Få et hurtigt VærdiTjek af dit hjem

Bestil et VærdiTjek og få prisen på dit hjem indenfor 48 timer!

Et home VærdiTjek giver dig et hurtigt og ret præcist bud på en mail. Måske bliver du positivt overrasket. Send os din adresse og et par billeder, så giver din lokale home ejendomsmægler dig i løbet af et par dage et ret præcist fingerpeg om, hvad din bolig er værd i øjeblikket – uden at du behøver bruge tid på det.

Det er en erfaren, lokal mægler, der kender byen, området og kvarteret, der laver dit VærdiTjek ved at sammenholde tal og statistikker med sin viden om de seneste lokale salg, samt hvad køberne efterspørger lige nu.

Et værditjek kan selvfølgelig ikke erstatte en grundig vurdering hos dig. Men det kan være første skridt.

Bestil et VærdiTjek

Book gratis salgsvurdering

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder dig, der overvejer at sætte din bolig til salg hos home. Såfremt du ønsker din bolig vurderet til andet formål, f.eks. familieoverdragelse, belåning mv., skal vilkårene for vurderingsopgaven aftales direkte med den lokale home-mægler.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du opretter et køberkartotek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, når der er nye boliger til salg, som matcher dine ønsker.

Bestil værditjek

Indtast info om din bolig og modtag en e-mail med en vejledende vurderingspris direkte fra din lokale home ejendomsmægler indenfor 2 hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du booker et værditjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Tilmeld nyhedsbrev