Menu

home Roskilde RO's Torv

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Roskilde RO's Torv

Hos home Roskilde RO’s Torv sikrer vi dig et effektivt boligsalg.

Uanset om du går i købs- eller i salgstanker, står vores erfarne og kompetente ejendomsmæglere klar til at tage hånd om din bolighandel. Som kunde vil du opleve et stort engagement og en god energi blandt vores mæglere. Vi gør alt for at gøre vores kunder tilfredse, og vi er først tilfredse, når du er tilfreds.

Vi yder en proaktiv salgsindsats, når din bolig skal sælges. Det gør vi bl.a. gennem en flot og effektiv markedsføring og gennem vores altid opdaterede køberkartotek.

Vores boligforretning har en central placering på RO´s Torv. I forretningen bliver din bolig præsenteret blandt mange andre spændende boliger i vores boligudstilling. Desuden får boligen en flot eksponering på storskærme mellem rulletrapperne på RO´s Torv.

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i Himmelev, Jyllinge, Veddelev, Svogerslev, Gevninge, Vindinge, Gundsølille eller andre steder i Roskilde-området.

Ring eller kom forbi forretningen og få en uforpligtende boligsnak med vores ejendomsmægler. Vi rådgiver dig uanset, om vi skal være behjælpelige med at finde et nyt hjem, eller om vi skal sætte din bolig til salg. Vi glæder os til at få en snak med dig.

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.