Menu

home Roskilde RO's Torv

Luk åbningstider

Velkommen hos home Roskilde RO's Torv

Når du skal vælge en kompetent ejendomsmægler til at få din bolig solgt, fører alle veje til home Roskilde RO’s Torv.
Det er der flere årsager til, og nogle af dem er:

• Vi har en uformel tilgang og møder dig med ”begge ben på jorden”.
• Vores lokalkendskab er unikt og opbygget over mange års erfaring.
• Vi er nærværende, tilgængelige, engagerede og har masser af gå-på-mod.
• Vores viden indenfor salg, køb og byggeteknik er unik.

Vi repræsenterer derfor flotte salgsresultater i alle typer ejerboliger. Så uanset om du ønsker at sælge en ejerlejlighed, en villalejlighed eller et hus så kan du være sikker på, at vi har den rette forudsætning for at kunne hjælpe og vejlede dig bedst, fra start til solgt.

Agilitet og markedsføring udover det sædvanlige
Hos home Roskilde RO’s Torv får du sammensat en salgsstrategi fra dag ét.

På løbende salgsmøder kan vi vælge at tilpasse den efter de fornødne behov, du måtte have. Hos os er boligerne opsigtsvækkende for køberne via gode og præcise annonceringer. Vi benytter de vigtigste boligportaler, store og præsentable avisannoncer, fremhævede onlineannoncer og så er vi stolte af vores prisvindende online annoncering; ”home Online Markedsføring” som bidrager med et salg op til 60% hurtigere end normalt.

Vores boligforretning har en central placering på RO´s Torv. I forretningen bliver din bolig præsenteret blandt mange andre spændende boliger i vores boligudstilling. Desuden får boligen en flot eksponering på storskærme mellem rulletrapperne på RO´s Torv.

Solgt eller gratis
Når du hyrer os som din ejendomsmægler er det ud fra konceptet om ”solgt eller gratis”, hvilket betyder, at du som kunde ikke har nogle udgifter, hvis boligen mod forventning ikke sælges indenfor aftalt tid. Vi tror på egne evner, og at vi har den rette forudsætning for at sikre dig den helt bedste vurdering af din bolig.

Køberkartotek
Mange mæglere slår sig på at have det største køberkartotek, uden egentlig at kunne dokumentere det. Hos home Roskilde RO's Torv mener vi, at fokus på køberkartotek bør rettes mod kvaliteten heri. Vi ajourfører vores kunder, i en unik landsdækkende kundeportal, minimum en gang om ugen.

Hér leder vi også efter ændrede kriterier samt nye profiler, som vi kan udnytte i forbindelse med dit boligsalg. Vi måler kvaliteten i vores kartotek ud fra de antal handler, som vi lander herfra og tør godt at stå på mål for vores påstand om, at have et kartotek som virker!

Den personlige mægler
Når du møder os første gang vil du opleve at vi er forberedte, imødekommende, kompetente, ordentlige og ærlige. Vi mener selv, at det er netop sådan, at fundamentet for en god bolighandel skabes. Vores ejendomsmæglere er yderst proaktive og står altid til rådighed i din bolighandel.
Alle medarbejdere gør en dyd ud af at afsøge hele købermarkedet førend at vores boligsælgere præsenteres for et afgørende købstilbud.

Vi er Roskildes lokale ejendomsmæglerteam – vi vil også være dit foretrukne.
Prøv os an – det er både gratis & uforpligtende for dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • FANTASTISK teamwork med kunden i centrum

  "Jeg har solgt mit hjem gennem home på Ro’s Torv. Jeg havde ingen erfaring med hussalg, og derfor var jeg ret utryg ved salget af mit første hjem. Til andre i samme situation, kan jeg give mine varmeste anbefalinger til Team ’home - Ro’s Torv’. Jeg kan sige rigtig mange rosende ord, som imødekommende, top professionelle og virkelig engagerede. Bedst af alt, FANTASTISK teamwork med kunden i centrum. Stor tak skal lyde til home - Ro’s Torv, som både solgte mit hjem, men også fandt boligen som skal være vores fremtidige hjem".

 • Det var bare den bedste beslutning

  ”Det var bare den bedste beslutning at kigge ind til Home RO’s Torv. Kommer ind, hvad kan vi hjælpe med spørger Jan ? Hurtig aftale med besøg af Jonas. Så positiv en oplevelse så ingen tvivl, det er dem, der skal sælge vores hus. Vi takker jer alle, som har været sat på sagen . I har bare været så imødekomne og dejlige at møde. Stor tak fra os”.

 • Alt i alt en super oplevelse

  "Vi vil gerne skrive om et par ord om jeres fantastiske hjælp og service vedr. salget af vores bolig. Lige fra den første dag var der god kemi med jeres mægler Jonas Dahl, som forklarede vores muligheder for et salg af ejendommen. Ingen udenomssnak hurtigt kom der en pris frem på, hvad vores bolig kunne sælges for. Ligeledes var der stor hjælp fra de andre mæglere i jeres forretning, når vores bolig skulle fremvises. Alt i alt en super oplevelse som ligeledes førte til at vores ejendom blev solgt på ca 2 mdr."

 • Endnu en glad og tilfreds sælger har solgt sin bolig gennem home Ro’s Torv. Vi er stolte

  ”Jeg er meget tilfreds med salget og forløbet hos home, som endte med, at huset blev solgt til mere end den udbudte pris. Jonas Dahl, som var mægler på sagen, var især god til at holde mig informeret gennem forløbet og en stor ros skal lyde herfra til hans arbejde! Jeg vil klart anbefale Jonas og home til andre. God vind fremover!

 • Et meget nemt, behageligt og ikke mindst trygt salg

  "Jeg har haft fornøjelsen at have Chriss til at sælge min lejlighed i Roskilde. Chriss er og har under hele forløbet været meget professionel, åben og ærlig. Sammen med hans team på Ro's Torv, fik jeg igennem hele forløbet en god dialog om, hvad min lejlighed var værd, og hvordan den bedst blev solgt i min situation. Vi fik gennem samarbejde fundet den helt rigtige strategi, og der gik ikke meget mere end 2 uger før den blev solgt - til en skarp pris. Jeg har følt mig meget tryg i Chriss’ hænder og hver gang jeg kom med en problemstilling eller noget, der var et problem for mig, kunne jeg altid få fat i Chriss og han løste problemet og leverede hvad han lovede. Altid! Jeg har været meget glad for forløbet hos home og Chriss. De gjorde salget af min lejlighed meget nem, behagelig og ikke mindst tryg. Jeg vil til enhver tid anbefale Chriss og hans team".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

 1. Eller