Menu

home Rønne

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Rønne

Hos home Rønne er vi klar over, at et boligsalg er en af de vigtigste beslutninger i livet, derfor sætter vi en ære i at behandle din bolighandel med respekt, tid, omsorg og opmærksomhed.

Vores ejendomsmæglere har et stort lokalkendskab, og de udøver loyalitet, flittighed og engagement i alle henseender af en bolighandel. En ejendomsmæglerforretning der gennem mange år har formidlet salg og køb af boliger og som har oparbejdet et godt renommé. Vi sørger altid for, at dit boligsalg er i trykke hænder.

Hos home Rønne sælger vi et væld af forskellige typer boliger og grunde. Disse inkluderer fritidsboliger, villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse, landejendomme samt fritidsgrunde/ helårsgrunde. Boligerne og grundene er beliggende i Bornholms mange smukke byer – bl.a. i Åkirkeby, Nylars, Lobbæk, Arnager, Allinge, Gudhjem, Sandvig, Nyker, Klemensker, m.fl.

Du finder vores boliger til salg i forretningen eller på home.dk

Du er altid velkommen til at give os et kald eller til at sende os en mail. Vi glæder os til at guide dig trygt og godt igennem din bolighandel. Du kan stole på, at vi altid gør vores bedste.

 

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo