Menu

Ugens home-mægler – deltag i konkurrencen

Vil du med på en tur rundt i landet til homes forretninger?

Hvem er ugens home-mægler?

Følg med på home a/s’ Facebook-side, hvor vi hver uge præsenterer en ny forretning. Tager du med på besøg i vores lokale forretninger, lover vi dig et indblik i dagligdagen som ejendomsmægler og gode fif til dig om boligkøb og -salg.

Hver fredag kan du gætte med på, hvem der bliver næste uges mægler, og der er gode præmier på højkant. Gætter du rigtigt, er du med i lodtrækningen om en biopakke for to til en værdi af 250 kr. Du kan deltage én gang hver uge.

Derudover er du også med i lodtrækningen om vores to hovedpræmier:
- et arkitekttegnet skitseforslag fra xbo artkitekter og home Arkitektur (markedsværdi op til 7000 kr.)
- en hængekøje fra Fatboy til en værdi af 2400 kr.

Tøv ikke med at gætte med - blandt ALLE, der har deltaget, trækker vi nemlig lod om hovedpræmier.

Den første hovedpræmie - skitseforslaget - blev trukket efter præsentationen af forretning nummer 25.

Vinderen af vores anden hovedpræmie, en hængekøje fra Fatboy, der blev fundet efter præsentation af forretning nummer 50.

Vores tredje hovedpræmie er en grill fra Bodum af mærket Fyrkat. Og den er rød. Vinderen finder vi efter, at forretning nummer 75 har været på.


Vinderne får svar direkte på Facebook - enten ved at blive 'tagget' i et opslag eller via en privat besked. Præmierne kan ikke opbyttes til kontanter.

Vi forbeholder os retten til at udelukke brugere, hvis vi registrerer eller har mistanke om snyd eller misbrug af konkurrencen og homes navn og brand.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du ovenstående vilkår. Medarbejdere i home kan godt deltage i konkurrencen, men de deltager ikke i lodtrækningen af præmierne.

Konkurrencen køres af home a/s og ikke Facebook.

Vi håber også, du vil 'synes godt om' vores Facebook-side - vi lover en plads helt fremme i bussen på vores tur rundt i landet: https://www.facebook.com/homedk

Book gratis salgsvurdering

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder dig, der overvejer at sætte din bolig til salg hos home. Såfremt du ønsker din bolig vurderet til andet formål, f.eks. familieoverdragelse, belåning mv., skal vilkårene for vurderingsopgaven aftales direkte med den lokale home-mægler.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du opretter et køberkartotek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, når der er nye boliger til salg, som matcher dine ønsker.

Bestil værditjek

Indtast info om din bolig og modtag en e-mail med en vejledende vurderingspris direkte fra din lokale home ejendomsmægler indenfor 2 hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du booker et værditjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Tilmeld nyhedsbrev