Menu

Sikker mail i home

Sikker mail i home

Hos home er din oplysninger i sikre hænder

Når du er kunde i home, foregår skriftlig kommunikation fra home via myhome og dokument download, så dokumenter med personlige oplysninger ikke behøver at blive sendt direkte i mails. Dermed sendes informationerne frem og tilbage over en sikker krypteret forbindelse.

home udveksler derudover informationer om ejendomshandlerne med pengeinstitutter og andre rådgivere via en fælles e-bolighandel-løsning. Her er kommunikationen også foregår krypteret.

Når home udveksler information via mail med andre samarbejdspartnere, så sker det i videst mulig udstrækning via sikker mail. Sikker mail betyder, at mailen sendes via en krypteret forbindelse (TLS), så den ikke kan opfanges af andre undervejs. Vores mail-server vil i udgangspunktet altid forsøge at sende mails sikkert. Kun i tilfælde, hvor modtageren ikke understøtter dette, sendes mails ukrypteret. home har sammen med en del samarbejdspartnere sat kommunikationen op, så der sendes krypteret og dermed sikret. I dag gælder det følgende – og listen bliver hele tiden længere:

  • Danske Bank
  • Nordea
  • Handelsbanken
  • Jyske Bank
  • MT Højgaard
  • Realkredit Danmark
  • BRF

Ønsker din organisation også at udveksle sikker mail med home, så foregår det via opsætning af en tvungen TLS 1.2 forbindelse mellem home.dk og homeerhverv.dk og jeres domæne. Kontakt os i itafdelingen@home.dk for yderligere information.

Pr. 1. januar 2019 stiller Datatilsynet nye krav til krypteringen af mails med personfølsomme data, der udveksles i den private sektor. Ovenstående valg af kryptering på transportlaget er basereret på homes risikovurdering og stillingtagen til vores kommunikation med vores kunder.
Læs evt. nærmere hos datatilsynet: https://www.datatilsynet.dk/emner/persondatasikkerhed/transmission-af-personoplysninger-via-e-mail/

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder / inspiration om boligmarkedet. Nyhedsbrevet udkommer 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager på mail.
NB! Efter du har sendt din tilmelding, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du ved klik på linket skal bekræfte, at du fremover ønsker nyhedsbreve fra os.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på mailadressen: homeas@home.dk

#YesHeading

#YesText

Der skete en fejl