Menu

home Husprisindeks februar 2017

Solid stigning i priserne på huse

16. marts 2017

Kvm-prisen på en villa er steget med godt 8 % på et år.

Det viser homes husprisindeks. Stigningen fortsatte nemlig i februar, hvor husene på landsplan steg med 0,6 % – når man måler prisudviklingen som et tremåneders glidende gennemsnit (sæsonkorrigeret).

”Priserne på huse er steget jævnt det seneste halve år, ” siger Mads Ellegaard, relationschef i home.
Sammenlignet med februar 2016 lå huspriserne 8,3 % højere. I forhold til toppen i december 2006 lå priserne i februar 7,2 % lavere.

Prisen på et gennemsnitligt parcelhus på 140 kvm. var i februar 1.980.000 kr.

Solid stigning i huspriserne i februar
Den gennemsnitlig kvm-prisen er nu steget godt 8 % på et år

  • homes husprisindeks viser, at huspriserne på landsplan steg 0,6 % fra januar til februar (sæsonkorrigeret) – når man måler prisudviklingen som et tremåneders glidende gennemsnit.
  • Prisstigningen vi har set det seneste halve år er dermed fortsat. Sammenlignet med februar 2016 lå huspriserne 8,3 % højere.
  • I forhold til toppen i december 2006 lå priserne i februar 7,2 % lavere.
  • Prisen på et gennemsnitligt parcelhus på 140 kvm. var i februar 1.980.000 kr.
  • De reale huspriser, der måler, hvor meget hurtigere eller langsommere huspriserne vokser end forbrugerpriserne generelt, steg med 0,5 % fra januar til februar – når man måler prisudviklingen som et tremåneders glidende gennemsnit. De reale huspriser er stadig 20,5 % lavere, end da de toppede før finanskrisen.

Se hele homes husprisindeks for februar 2017 her 

Se alle homes husprisindeks her 

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du bestiller et VærdiTjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Få vores nyhedsbrev