Menu

home Fremvisningsindeks september 2017

Fart over fremvisningerne i september – op til Brian Mikkelsens signalstop

4. oktober 2017

Resumé:

  • homes fremvisningsindeks, der måler danskernes interesse for at købe bolig, viser, at antallet af fremvisninger af huse steg 0,8 % fra august til september (sæsonkorrigeret), når man måler som et tremåneders glidende gennemsnit. Fremvisninger af lejligheder steg 2,0 % i samme periode. Den senere tids opadgående tendens ser dermed ud til at være fortsat i september.
  • Over det seneste år er antallet af lejlighedsfremvisninger steget med 4,1 %, mens fremvisninger af huse er steget hele 12,4 %.
  • Antal fremvisninger af lejligheder ligger omkring gennemsnittet af, hvad de har befundet sig på siden 2009, mens aktiviteten på husmarkedet er et stykke over det gennemsnitlige niveau i samme periode.

Kommentar fra Mads Ellegaard, relationschef i home:

”Tusindvis af boligkøbere tager ikke fejl. September var en god måned at se på bolig i, og antallet af fremviste boliger blæste fremad med en fremgang på 0,8 % flere købere i husene og 2 % flere købere i lejlighederne i forhold til måneden før."

Det er solide tendenser, der er baseret på faktiske fremvisninger af huse og lejligheder til salg hos home.

”Der er tale om en landstendens, men nu bliver det interessant at se, om boligkøberne i vækstområderne København, omegnskommunerne og Aarhus begynder at reagere negativt på den usikkerhed, der er opstået om vilkårene for boligfinansiering med de varslede kreditstramninger, det såkaldte styresignal fra Finanstilsynet, " siger Mads Ellegaard: 

"Erhvervsminister Brian Mikkelsen har skudt stramningerne til hjørne på grund af kritikken og usikkerheden, der er opstået. Det er vigtigt, at der kommer en hurtig og afbalanceret løsning, der sikrer, at boligkøbere i hele Danmark fortsat har lyst og mulighed for at købe bolig. Det er afgørende for de kommende måneders bolighandel."

Se homes fremvisningsindeks for september 2017 her 


/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/

home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!