Menu

home Fremvisningsindeks juli 2017

Mere boligjagt end badetur i juli - flere danskere på fremvisning af bolig i sommerferien

11. august 2017

Flere så på bolig i juli

  • homes fremvisningsindeks, der måler danskernes interesse for at købe bolig, viser, at antallet af fremvisninger af huse steg 1,4 % fra juni til juli (sæsonkorrigeret), når man måler som et tremåneders glidende gennemsnit.

  • Fremvisninger af lejligheder steg 2,2 % i samme periode. Den senere tids opadgående tendens ser dermed ud til at være fortsat i juli. Over det seneste år er antallet af lejlighedsfremvisninger faldet med 2,0 %, mens fremvisninger af huse er steget 11,3 %.

Kommentar til home fremvisningsindeks for maj fra Mads Ellegaard, relationschef i home

”Vejret i juli har været bedre til boligjagt end badeture, og tallene i månedens fremvisningsindeks understreger, at barometeret står på godt vejr på boligmarkedet lige nu. De mange danskere på fremvisning betyder, at vi forventer, at det gode salg af huse og lejligheder fortsætter ind i sensommeren og efteråret, ” siger Mads Ellegaard, relationschef i home.

Se homes fremvisningsindeks for juli 2017 her 

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du bestiller et VærdiTjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Få vores nyhedsbrev