Menu

home Fremvisningsindeks januar 2017

'Rullestart' til boligmarkedet årgang '17 - holder momentum fra slutningen af '16

7. februar 2017

Kommentar fra Mads Ellegaard, relationschef i home:

”Boligåret 2017 har fået en ’rullestart’ og kører videre på momentet fra afslutningen på 2016, hvor både november- og december-salget overgik samme måneder året før.

Fremvisningerne er boligmarkedets barometer; det giver os et godt fingerpeg om, hvordan handelsaktiviteten bliver de kommende måneder, og her er både huse og lejligheder kommet godt ud af startblokkene med flere fremvisninger end i december og de foregående måneder. Husene fortsætter en stabilt stigende formkurve, mens lejlighederne ser ud til på det seneste at have fundet formen igen efter have haft lidt ’gummiben’ i efteråret. I december steg priserne, ifølge home lejlighedsprisindeks, for første gang siden august, og nu er der også igen flere fremvisninger på lejligheder.

Det ligger godt i tråd med den optimisme blandt danskerne, vi blandt andet har set afspejlet i det seneste forbrugertillidsindeks, som tog et pænt hop op fra december til januar. På den baggrund forventer vi i home de kommende par måneder et salg af huse og lejligheder, der fuldt ud matcher starten på 2016 – og måske endda lidt mere.”

Flere fremvisninger i januar

  • homes fremvisningsindeks, der måler danskernes lyst til at kigge på huse og lejligheder, viser, at antallet af fremvisninger af huse steg 0,1 % fra december til januar. Fremvisninger af lejligheder steg med hele 2,4 % i samme periode (sæsonkorrigeret), når man måler som et tremåneders glidende gennemsnit.
  • Over de seneste tre måneder er antallet af fremvisninger af lejligheder steget med 4,2 %, mens fremvisninger af huse er steget med 2,9 % i samme periode. Over det seneste år er fremvisninger af ejerlejligheder faldet med 4,7 %, mens fremvisninger af villaer er steget 1,7 %.
  • Antal fremvisninger af lejligheder ligger omkring gennemsnittet af, hvad de har befundet sig på siden 2009, mens aktiviteten på villamarkedet er et stykke over det gennemsnitlige niveau i samme periode.

Se hele homes fremvisningsindeks for januar 2017 her 

Se alle homes fremvisningsindekser her 

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Hvor vil du købe bolig?

Hvor vil du købe bolig?

Eller

Skriv om dine ønsker

Skriv om dine ønsker

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!