Menu

home Ejerlejlighedsprisindeks 3. kvartal 2017

Ejerlejlighedspriserne fortsatte op i 3. kvartal - og især på grund af projektlejligheder

19. oktober 2017

Ejerlejlighedspriserne fortsatte op i 3. kvartal

  • homes ejerlejlighedsprisindeks for hele landet viser, at priserne i gennemsnit steg 4,8 % over det seneste kvartal (sæsonkorrigeret).
  • Fremgangen var især drevet af stigende priser i København. Her steg priserne med 11,8 % fra 2. til 3. kvartal – især på grund af projektsalget. I Aarhus var priserne uændrede.
  • Tal for salg af ejerlejligheder viser, at handelsaktiviteten var faldende i 3. kvartal (sæsonkorrigeret). Handelsaktiviteten ligger dog fortsat højt set i et historisk perspektiv.
  • Ejerlejlighedspriserne var stort set uændrede fra august til september (sæsonkorrigeret) – når man måler prisudviklingen som et tremåneders gennemsnit.
  • Det generelle prisniveau i samfundet steg relativt meget fra 2. kvartal til 3. kvartal i forhold til, hvad vi har været vant til de senere år, hvilket betyder, at de reale lejlighedspriser steg med 3,9 % fra 2. til 3. kvartal (sæsonkorrigeret).
  • I reale termer er ejerlejlighederne næsten tilbage på samme niveau som inden finanskrisen. Således var de reale ejerlejlighedspriser kun 1,8 % under niveauet inden finanskrisen.

Se homes ejerlejlighedsprisindeks for 3. kvartal 2017 her 

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du bestiller et VærdiTjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Få vores nyhedsbrev