Nu flytter home ind i Malling

Åbningen af den nye home-butik står for døren i påsken. Boligejerne har allerede taget godt imod den nye, lokale mulighed for at sælge bolig. Mød den nye butikschef Thomas Lignell her, der selv er vild med ’Guldkysten’

27. marts 2023

Det sker godt nok d. 1. april, men det er altså ikke nogen april-snar, selv om det næsten er 40 år siden, Malling sidst har haft sin egen, lokale ejendomsmægler-butik: Nu åbner home Malling-Beder.

Siden det i starten af året blev meldt ud, at home flytter til byen og får hjemme på Stationspladsen 5H, er der mange, der har budt pænt velkommen, fortæller butikschef Thomas Lignell.

”Boligejerne i området har taget rigtig godt imod os, og vi er allerede blevet budt indenfor i en del hjem for at give vores vurdering af boligen, selv om vi ikke engang har åbnet butikken endnu,” lyder det fra den 47-årige ejendomsmægler, der har 28 års erfaring med boligsalg i Aarhus Syd.

Det er ejendomsmæglerne Torben Skov Lauridsen og Jesper Grøne Andersson, der står bag den nye home-butik. De to er også indehavere af home Højbjerg, home Viby-Hasselager og home Tranbjerg-Solbjerg.

De fortæller, at det lokale erhvervsliv også har budt dem velkomne med åbne arme.
”Fx har ’Ariana Blomster’ i Malling tilbudt, at hun laver en gratis buket til alle købere i Malling, som køber en bolig via home Malling–Beder. Flere andre butikker har spurgt os, om de kan få lagt gaver i en velkomstkurv til vores købere osv.,” fortæller indehaver Torben Skov Lauridsen.

”Jo, vi er utrolig glade. Sikke en velkomst – den kunne vi ikke have ønsket os bedre!”

Håndværkerne har været i fuld gang
De seneste par måneder har håndværkerne været i fuld gang med at sætte lokalerne i stand, så de står lyse og imødekommende – klar til at byde både købere og sælgere velkomne.

”Vi er rigtig stolte af resultatet, og vi glæder os til at byde kunderne indenfor i vores nye ’hjem',” lyder det med et smil fra Thomas Lignell.

Navnet på den nye home-butik, er ingen tilfældighed:

”Man plejer jo som regel at sige Beder-Malling i daglig tale, men nu siger vi altså Malling-Beder, fordi vi får ’hjem’ i Malling, men vi er lige så opsatte på at servicere boligejerne i Beder - og Mårslet og Ajstrup og Saksild på bedste vis," lyder det med et smil fra Thomas.

”Jeg solgte mit første hus i Beder i 1998 og har igennem årene solgt rigtig mange boliger og fritidshuse i både Beder, Malling og Ajstrup,” fortæller Thomas, der for godt et års tid siden kom til home Viby-Hasselager.

Han har både en årrække som selvstændig liebhavermægler og syns- og skønsmand på cv’et - også med fokus på Aarhus Syd og ’Guldkysten’, som han kalder strækningen fra det sydlige Aarhus til Norsminde.

Kommet hjem hos Home i Malling
Inden Thomas startede hos home, arbejdede han som ejendomsmægler hos en af de andre ejendomsmæglere med fokus på Malling og Beder, ligesom han har foretaget kreditforeningsvurderinger i området.     

”Jeg er virkelig kommet hjem hos home Malling-Beder; jeg føler mig helt på hjemmebane både personligt og fagligt,” fortæller Thomas, der har store ambitioner for Mallings eneste mæglerbutik.

”Malling er én af fire home-butikker i Aarhus Syd og dermed en del af en stærk kvartet. Vi er på ingen måde nye i området men sætter nu endnu mere fokus på området ved at være den eneste mæglerbutik med forretning i Malling,” forklarer Thomas.

 ”Med vores allerede eksisterende butik i Højbjerg og Tranbjerg kommer vi også til at omfavne Mårslet og behandle Beder som smørklatten i midten,” uddyber han.

Så mange ’fangarme’ ude blandt boligkøbere på udkig efter nyt hjem i det sydlige Aarhus er mere, end nogen anden mægler kan tilbyde, slår han fast.

Thomas og teamet i home Malling-Beder er opsatte på at blive en aktiv del af dagliglivet i området.

”Vi støtter op om lokalområdet og de lokale aktiviteter, nøjagtig som vi også gør med vores øvrige butikker,” lover butikschefen.

Kærlighed til området smitter
”Som lokalforankrede mæglere med kærlighed til områdets natur, strandene og de åbne vidder vil vores begejstring slet ikke være til at skjule, og den vil selvfølgelig smitte af på de købere, vi har med på fremvisning,” slår Thomas Lignell fast.

Ikke bare i sin karriere som ejendomsmægler men også i sin fritid er han forelsket i ’Guldkysten’.

”Den bedste fridag for mig foregår i naturen sammen med familien. Jeg har en stor forkærlighed for naturen, jeg kører MTB i Marselisskovene, så tit jeg kan komme til det, går ture med min hund og familie, jeg er entusiastisk vinterbader og elsker havnearealet i Norsminde, hvor vi i familien fisker krabber, bader og spiser både fiskefrikadeller og kromad.

Familien er hustruen Louise og deres tre børn i alderen 6 til 17 år.

Ekstra fordel for sommerhuskøberne og -sælgerne
home Malling-Beder holder åbent alle ugens dage - undtagen søndag, hvor den står på fremvisninger rundt i området for interesserede købere.

For folk med sommerhus – eller lyst til et – er det en klar fordel:

”Sommerhusene i Ajstrup har nemlig brug for en lokal kædemægler, som holder åbent hver lørdag – også i højsæsonen. Så kan turisternes 'skiftedag' bruges til at kigge på sommerhus,” forklarer folkene bag den nye butik.

De oplyser, at der bliver holdt en ’indflytterfest’ i home Malling-Beder i form af en reception senere, når vejret er lidt bedre.

Yderligere oplysninger:

home Malling-Beder

Stationspladsen 5H

8340 Malling

Tlf.: 8622 0011

malling@home.dk

Foto: Fra højre butikschef Thomas Lignell og indehaverne af home Malling-Beder Torben Skov Lauridsen og Jesper Grøne Andersson.


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ Få VærdiTjek
Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 1 til 2 gange om måneden.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!