Nøgler skifter hænder: Mark og Kristian slår et slag for Fredensborg

Erfaren duo får mæglerbutik nummer tre med home Fredensborg - og adressen er en god tur 'ned ad Memory Lane' for de nye indehavere Kristian Nystrup-Larsen og Mark Hemming

2. november 2022

Det kræver nok et bedre sving end selveste Tiger Woods at skyde en golfbold fra Humlebæk til Fredensborg bymidte, men ikke desto mindre er det, hvad ejendomsmæglerne Kristian Nystrup-Larsen og Mark Hemming fra home nu gør – sådan i overført betydning.

Fra d. 1. november overtager duoen nemlig home Fredensborg, som de – med et slag – nu knytter sammen med home Humlebæk og home Espergærde-Snekkersten, som de ejer i forvejen i fællesskab.

”Det er nærliggende at lægge Fredensborg til vores nuværende område og to andre butikker. Humlebæk grænser op til Fredensborg, og fra Espergærde dækker vi også Kvistgård og Tikøb,” siger den ene af de nye indehavere Kristian Nystrup-Larsen.


Golf, saxofon og borgmesterens søn på knallert

Det er også nærliggende af andre årsager. Og her tænkes ikke kun på, at både Kristian og Mark er mangeårige medlemmer i Fredensborg Golfklub.

Begge er bundet til det nordsjællandske. 57-årige Kristian har boet hele sit liv i Helsingør Kommune og erhvervet sig som ejendomsmægler siden 1987. Han har været ejer og medejer af en række forskellige butikker gennem tiden – og siden 2005 har der stået ’home’ på døren.

Den anden indehaver, 39-årige Mark Hemming, er født og opvokset i Humlebæk, som dengang hed Fredensborg-Humlebæk Kommune, hvor hans far John Hemming var borgmester i 10 år fra 1997-2007.

Så Mark havde jeg sin naturlige gang i Fredensborg.

”Jeg gik blandt andet til musikundervisning og spillede i jazzband – på saxofon – på den gamle Asminderød Skole, som i dag er revet ned. Ja, jeg tog sågar mit knallertkørekort der,” husker Mark Hemming med et grin.

Med musik og en god knallert… ja, så kom der også piger til.

”Jeg har haft kærester og venner og gået til masser af ungdomsfester i Fredensborg,” fortsætter Mark ’ned ad Memory Lane’.

Men tilbage til nutiden… home-butikken i Jernbanegade i Fredensborg og fremtiden der.


Tilfredse kunder over alt andet

Mark og Kristian har dannet makkerpar siden 2019, og mens lokalområder har hver sit særkende og sine herligheder, så er der én ting, der går igen i deres måde at drive ejendomsmæglerforretning på.

”Vi har altid vægtet kundetilfredshed højere, end hvor mange boliger vi kan nå at sælge på et år. Begge vores nuværende butikker er anbefalet højt af vores kunder med en tilfredshed på 10 ud af 10 ifølge Boligsiden,” fremhæver Kristian.
”Det er vi selvfølgelig meget glade for og stolte af, og det er vores målsætning at gøre vores kunder lige så tilfredse i Fredensborg og omegn,” tilføjer Mark.


Kunsten af være mægler

Mens Kristian har været selvstændig ejendomsmægler det meste af sit liv, har Mark skiftet arbejdstøj et par gange, siden han var trainee og tog sin uddannelse i home Hørsholm/Rungsted og home Fredensborg tilbage i 2005.

I to år var han kunstsælger for Hellerup Kunsthandel, retur til mæglerbranchen i godt to år i Gentofte og så trak han i træningstøjet og prøvede kræfter som daglig leder i morens fitnesscenter i Humlebæk.

”Som hun i øvrigt startede i Fredensborg Hallen helt tilbage i 90’erne, hvor hun var en af de første til at drive fitnesscenter herhjemme,” indskyder Mark.

Siden 2014 har han været i den røde home-trøje, fem år som daglig leder i home Helsinge og i tre år som indehaver sammen med Kristian.

Så mægler-erfaringerne runder alt i alt mange år, når duoens CV’er lægges sammen… men ingen af de to kan dog måle sig helt med kvinden i Kristians liv…

”Min kone May-Britt startede i branchen tre måneder før mig, og vi har arbejdet sammen siden lige bortset fra nogle år i starten af vores mæglertid.”

Sammen har parret fire børn i alderen 18 til 30 år – hvor kun den yngste er hjemmeboende – og to små hunde.

Mark bor med sin hustru Pernille i en villa i Humlebæk, der også huser deres to katte.


Stå stærkt efter krise

Det er nok ikke gået manges næse forbi, at boligmarkedet ikke kører derudaf som i den historiske travle tid under og efter corona.

Men de nye tider gør ikke duoen, der nu får nøglerne til den tredje butik, nervøse. Kristian har prøvet meget før – også tider der var værre.

”Nogle tænker, at det er et risikabelt tidspunkt at åbne en butik mere, men som mit CV viser, har jeg oplevet mange op- og nedture på boligmarkedet og er efter enhver krise kommet styrket ud af det. Da jeg startede i slutningen af 80’erne havde mange boligejere sælgerpantebreve i deres ejendomme på mellem 16-20 % i rente. Lige nu er renten trods alt ’kun’ 6 %,” siger han med et glimt i øjet.


Overtager fra home-kolleger

Den nye duo overtager home Fredensborg fra makkerparret, ejendomsmæglerne Andreas Rosenkilde Løgstrup og Tobias Vadstrup Thomsen, der har drevet butikken de seneste tre år.

”Vi åbnede butikken fra ’nul’ i 2019 til at være en god spiller i markedet, og det er vi glade for at kunne give videre til Mark og Kristian, så vi kan sætte endnu mere fokus på vores tre andre butikker i Helsingør, Hørsholm-Rungsted og Birkerød,” siger Andreas Rosenkilde Løgstrup.


Læs også: 

Ny medejer af home Bornholm

Simon hjælper mægler-spirer: ”Jeg vil skabe en bedre uddannelse”

Duo overtager i Gentofte og Vangede: Sebastian og Mathias skal sælge barndommens gader


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ Få VærdiTjek
Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 1 til 2 gange om måneden.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!