’Dream team’ i home Aars

Kamilla Kristensen fra Farsø lærte at ’sælge sand i Sahara’ - og siden hen villaer i Vesthimmerland. Nu har hun fået job i områdets nye home-butik

10. maj 2022

Peter Asbjørn Poulsen, der manden bag den nye home-butik i Aars, har endnu ikke slået dørene op til den nye forretning på Himmerlandsgade 65A, men han har lige ansat sin første kollega.

Det er ejendomsmægler Kamilla Kristensen, 37 år, der kommer fra en stilling som ejendomsmægler hos EDC i Farsø.

Og det var faktisk også her, hvor Peter Asbjørn og Kamilla arbejdede sammen i halvandet års tid, at de fandt ud af, at de gik rigtig godt i spænd som kolleger.

”Vi har bare god kemi og respekt for hinandens evner og faglighed, så da jeg fandt ud af, at jeg skulle være indehaver i home-kæden, var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne ville have Kamilla med på holdet. Og nu er det heldigvis lykkedes, at få mit eget ’dream team’,” siger en glad Peter Asbjørn Poulsen, der med sine 29 år en af de yngste indehavere i home-kædens 185 butikker.

Kamilla Kristensen starter som ejendomsmægler i home i Aars, der dækker hele Vesthimmerland, allerede d. 1. maj, og planen er, at den nye home-butik åbner d. 1. juni – måske lidt før.

”Jeg glæder mig til samarbejdet med Peter Asbjørn. Vi har en fælles opfattelse af, hvordan tingene skal gøres, og det glæder jeg mig til at føre ud i livet,” fortæller Kamilla.

Et godt sted at være barn
Hun har været vidt omkring i sit arbejdsliv – dog altid inden for salg – og hun er blandt andet uddannet materialist.

”Siden handelsskolen har jeg altid sagt, at jeg skulle lære at ’sælge sand i Sahara’, og siden har jeg takket ja til de muligheder, der er kommet min vej og har på den måde haft fornøjelsen af, at komme hele vejen rundt i salgsverdenen,” fortæller Kamilla, der er opvokset i Farsø, men flyttede til Aalborg i en årrække, da karrieren trak hende i den retning.

Siden 2017 bor hun igen i Farsø sammen med sin kæreste Torben og deres sønner Anton og Arthur.

”Farsø har jo bare det hele, og det er et dejligt sted for børn at vokse op og få god tid til at være barn,” fortæller Kamilla, der faktisk har haft en drøm om at blive ejendomsmægler, siden hun gik på handelsskolen. Men på det tidspunkt var temperamentet ikke lige til mere tid på skolebænken.

Mens hun var på barsel, voksede lysten dog til at forfølge den gamle karriereplan, og hun fik overbevist den lokale EDC-mægler om at ansætte hende i en trainee-stilling.

Så i 2018 gik Kamilla fra at sælge ’sand i Sahara’ til at sælge ’villaer i Vesthimmerland’, og i 2021 fik hun uddannelsen som ejendomsmægler i hus.

Bløde værdier i stedet for spise albuer
Kamilla er glad for, at hun forfulgte drømmen om at blive ejendomsmægler.

”Jeg føler, jeg er havnet på rette hylde, men jeg passer slet ikke på fordommen om en ejendomsmægler med fuld fart på og ’spidse albuer’. Jeg elsker at møde nye folk, tage mig god tid til at lære dem at kende og hjælpe dem helt i mål med deres boligplaner,” fortæller Kamilla og uddyber:

”Faktisk er det bedste, jeg ved nøgleoverdragelsen, når handlen er på plads, hvor jeg kan se og mærke, at både køber og sælger er glade. Det er meget tilfredsstillende,” siger hun med et smil.

I de første uger i sit nye job hos home Aars arbejder Kamilla hjemmefra, indtil håndværkerne er færdige, og Home-butikken er klar til at tage i brug.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at møde kunderne, og man kan allerede nu få fat i os på telefon og mail, hvis man går med tanker om at sælge sin bolig,” slår Kamilla fast.


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ Få VærdiTjek
Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 1 til 2 gange om måneden.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!