Menu

Hurra for 150.000 home-fans på Facebook

Vi gir' kage

12. juli 2017

 

 

 

 

 

’Vi gi’r kage’-konkurrencen kører på alle homes 147 Facebook-sider, og der findes én vinder af kagekøb for max. 1500 kr. Vi uddeler ligeledes to trøstekage-præmier på kagekøb for max. 250 kr.   Vinderne trækkes blandt alle, der har deltaget inden mandag 14. august kl. 12.

Navne på vinderne offentliggøres onsdag 16. august kl. 12 via et vinderopslag på alle sider. Præmien kan ikke byttes til kontanter. Kvittering for kagekøb sendes efterfølgende til home a/s, der refunderer beløbet til vindernes bankkonto.

home a/s er ansvarlig for konkurrencen – ikke den lokale side eller Facebook.

Held og lykke med deltagelsen :-)

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du siger ja til et værditjek, siger du også ja til, at home må sende dig en mail, en sms eller ringe til dig, så vi kan tage en snak om dit hjem og prisen på den.

Få vores nyhedsbrev