Huslodsvej 33C, 1. tv., 7000 Fredericia

67 m2 lejlighed

Leje pr. md. 7.950 kr.

Velkommen til Nymarkshaven


Stilrene velindrettede boliger tæt på det hele

Størrelserne på boligerne er fra 56-136 m2, og selve indretningen gør dem velegnede til både singler, seniorer og små samt store familier.   
 
Alle lejligheder er indrettet med åbent køkkenalrum i direkte forbindelse med en dejlig lys spiseplads og opholdsstue. Fra opholdsstuen i stueplan er der adgang til dejlig, flisebelagt terrasse, mens beboerne på 1. sal kan nyde udelivets glæder på egen altan.
 
Denne bolig på 67m2, består af en entré med plads til overtøjet, Herfra ledes du ind i lejlighedens køkken/alrum, hvor du også finder de 2 værelser samt badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Adgang til terrassen/altanen finder du igennem stuen og det ene af de to værelser. 
 
Materialevalget understøtter bebyggelsens generelle moderne nordiske stil. Opholdsrummene har rustikke asketrægulve, som er både smukke og praktiske.   
 
Køkkenelementer er i minimalistisk design fra Invita i modehvid. Grebene er indfræsede og optager dermed ikke plads, men giver i stedet både rene linjer og høj funktionalitet. Alle hårde hvidevarer er fra Siemens.   
 
Badeværelserne er enkelte og tidløst indrettede med god plads til de installerede vaskemaskiner og tørretumblere fra Siemens. Badeværelserne har flotte klinker på gulv og i bruseniche.  
 
Vægge og lofter er hvide, så du let kan sætte dit eget individuelle præg på rummet. På de grønne områder etableres orangeri/væksthus som indbyder til at mødes og hygge sig i hinandens selskab, mens børnene leger og bruger deres energi i trygge omgivelser.   
 
Tilsammen udgør det nye boligområde en attraktiv og velbeliggende oase med SuperBrugsen, apotek med egen P-plads tæt på det hele og Netto lige overfor.  
 
Der er kun 500 m til daginstitution og 1 km til børnehave og skole. Station og sygehus ligger indenfor en radius af 1,5 km, ligesom byens centrum med gågade hurtigt kan nås i bil, med bus eller på en frisk cykeltur. Det samme kan Østerstrand med den populære runde badebro.   
 
Det er også værd at fremhæve, at motorvejene E45 og E20 gør det nemt at komme videre til sit destinationsmål. 
 
Billederne er fra vores udstillingslejlighed, og ikke nødvendigvis denne præcise lejlighed.
 
Plantegningen er vejledende og uden ansvar.
3Antal rum
Energimærke

Økonomi

Leje pr. måned

7.950 kr.

Aconto forbrug pr. måned

0 kr.

Forudbetalt leje

7.950 kr.

Depositum

23.850 kr.

Beregn boligstøtte

Se projektet for denne bolig

Projektboligen er en del af projektet Nymarkshaven .

Se hele projektet