Åbent hus

Søndag d. 3. marts

kl. 15.00-16.00

Åbent hus

Søndag d. 3. marts

kl. 15.00-16.00

Åbent hus

Onsdag d. 6. marts

kl. 16.30-17.00

Gertrude Steins Vej 6, st.. tv., Marthahus, 2300 København S

56 m2 lejlighed

Leje pr. md. 11.900 kr.

Åbent hus

Søndag d. 3. marts

kl. 15.00-16.00

Åbent hus

Søndag d. 3. marts

kl. 15.00-16.00

Åbent hus

Onsdag d. 6. marts

kl. 16.30-17.00

Skøn 2-værelses med terrasse nær Metroen!


Velkommen til Marthahus i Bellakvarter

BEMÆRK VENLIGST:
Der afholdes i øjeblikket åbent hus i prøveboligerne Ørestads Boulevard 38B, 1. tv. og Ørestads Boulevard 38B, 1. th. Vi har ikke mulighed for at fremvise andre boliger end vores prøveboliger.
 
Marthahus etape 1
Marthahus etape 1 består af lejligheder i størrelsen 51–114 kvm fordelt på 2–5 værelser. Alle lejligheder har en form for uderum med enten terrasse, altan eller privat tagterrasse.
Marthahus er et kvalitetsbyggeri tegnet af Praksis Arkitekter med afsæt i Bella­kvarters kontekst og med målsætningen om at skabe rammer for det gode liv for kommende beboere. Inde bag facaderne, ligger der et stort åbent gårdrum med høj landskabelig karakter, der er fælles med Marthahus etape 2.
 
Det gode liv
Boligerne er rummelige, møblerba­re og har massere lysindfald og luft. Alle boliger har egen altan, terrasse eller spansk altan, og visse lejligheder har også adgang til privat tagterrasse. Der bliver lavet et fælles gårdareal mellem etape 1 og etape 2 med samspil mellem gade og gård. Materialerne er gedigne, lyse og imødekom­mende. Designet er minimalistisk og tidløst elegant. For at gøre hverdagen nemmere, er der allerede installeret hårde hvidevarer som bl.a. vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.
 
Stort og åbent gårdrum
Bygningen der udformes med karréstruktur, er trukket lidt tilbage fra det urbane byrum og udføres med facader der trækker spor tilbage til de klassiske københavnske ejendomme. Facaderne udføres i håndstrøgne teglsten i forskellige rødlige nuancer, der bliver lysere mod himlen og bidrager til at lyset ledes ned i byrummet. Gårdrummet er udformet med små oaser til ophold og leg, samt en offentlig passage fra øst til vest der markeres med en særlig belægning. Gårdrummet beplantes med træer og stauder i forskellige farver og højder. Altaner og terrasser skaber privathed, men også mulighed for social kon­takt på langs og tværs mellem boligerne.
 
Tæt på metro og indkøb
Inden for få minutters gang fra boligerne har du adgang til Metro, indkøbsmuligheder, caféer & restauranter, Byparken og Ørestads Streethal, der byder på indendørs boldspil, klatring & leg og udendørs fitnesspark.
Bellakvarter er kendt for Bella Center Copen­hagen, hvor der afholdes mange forskellige messer, som f.eks. kunst- og designmesse, og hvert år afholdes det meget populære LEGO World. Derudover findes også det ikoniske AC Hotel Bella Sky med restaurant på toppen og en storslået udsigt.
 
Husdyr: Kan ansøges
 
*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.
 
Kontakt os allerede i dag for at høre om boligen på tlf. 33 33 03 05 eller mail: 177@home.dk
JaAltan
JaElevator
2Antal rum

Økonomi

Leje pr. måned

11.900 kr.

Aconto forbrug pr. måned

1.050 kr.

Forudbetalt leje

11.900 kr.

Depositum

35.700 kr.

Beregn boligstøtte

Se projektet for denne bolig

Projektemnet er en del af projektet Marthahus.

Se hele projektet

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Magnus Lindegaard Aaen
home Sydhavnen & Projektsalg

Udlejning & Ejendomsmægler, MDE

maglia@home.dk

33 33 03 05

33 33 03 05