Ingen bopælspligt

Lille Nyhavn, Type A, 8660 Skanderborg

102 m2 lejlighed

Kontant 3.295.000 kr.

Skanderborg


Velkommen til Lille Nyhavn


Lille Nyhavn åbner muligheden for at bo på en helt unik placering mellem Skanderborg Sø og bymidten. Som navnet indikerer, er ejendommene inspireret af de historiske og charmerende omgivelser i Nyhavn i København. Lille Nyhavns klassiske pakhusstil med sadeltag, røde teglsten og pudsede mure i livlige farver respekterer ejendommenes placering ved vand og by.
Byggeriet består af tre bygninger i 5 etager samt en stor parkeringskælder med mulighed for installation af ladeboks til elbil. Der kommer spændende erhverv i stueetagen og boligerne ligger fra 1. til 4 sal. Alle lejligheder er rummelige i ét plan og har en størrelse på mellem cirka 94-200 m². Til alle lejligheder er der minimum én tilhørende altan. De store altaner er så vidt muligt bygget ind i facaden for at skabe et privat udendørsrum, hvor du helt ugeneret kan nyde den fantastiske udsigt til søen.
I Lille Nyhavn er vandet i centrum, og uanset om du bor yderst eller inderst, vil du altid have fornemmelsen af vand. Netop derfor er der også tænkt over, at du skal kunne opleve søen i størstedelen af boligens rum.
I lejlighederne er der ikke gået på kompromis med materialerne. Alt er bygget i høj kvalitet, og der er tænkt på alle de små detaljer, som giver en eksklusiv følelse i dagligdagen. Du ankommer for eksempel til din bolig med en elevator, der kører direkte op i din lejlighed.
Søger du alt det bedste i forhold til beliggenhed, materialer og en høj grad af herlighedsværdi, så er Lille Nyhavn et godt bud på dit kommende hjem. 
 
Type A er en spændende tre værelses lejlighed på mellem 98-102 kvm, med lys entre, to rummelige værelser, badeværelse med vaskesøjle, stor lyst og indbydende køkken/alrum samt stue ud i et, med et helt fantastisk lysindfald. Lejligheden har hele to altaner, den ene på 6 kvm og den anden på 10/12 kvm, så du får her maksimal udnyttelse af udsigten. Prisen spænder fra kr. 3.295.000 til kr. 4.795.000.
2023
Byggeår
3
Antal rum
Ja
Altan
Ja
Elevator

Økonomi

Kontantpris

3.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.096 kr.

Udbetaling

165.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,233 / 15.773 kr.

Tjek boliglån

Se projektet for denne bolig

Projektemnet er en del af projektet Lille Nyhavn.

Se hele projektet

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Elmgaard
home Skanderborg

Indehaver, ejendomsmægler & valuar MDE

elme@home.dk

86 52 28 11

86 52 28 11