Menu

Salg af din liebhaverbolig

Salg af din liebhaverbolig

Vi er din lokale liebhavermægler med det landsdækkende netværk

Landejendom, penthouselejlighed, sommerhus ved vandet eller eksklusiv villa..?  En særlig bolig kræver en særlig salgsindsats – og den kan din lokale home-mægler levere. Selv om vi hver år sælger mange tusinde ’almindelige’ boliger, er home faktisk samtidig en af landets største liebhavermæglere med salg af hundredvis af eksklusive og luksuriøse boliger hvert år.

I første halvår 2018 solgte home næsten hver femte liebhaverbolig i Danmark.* Og vi fortsætter den gode trend. Og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med salget af din liebhaverbolig. Som en landsdækkende kæde forener vi den lokale tilstedeværelse og nærhed med markedskendskab og et stort, stærkt netværk.

Find nærmeste mægler

En liebhaverbolig er altid særlig eftertragtet men omvendt ikke enhver forundt.

Derfor kræver en helt særlig bolig også en helt særlig salgsindsats. Den kan din lokale home liebhavermægler levere. Når vi i home sælger din særklassebolig, giver vi den ganske enkelt særklasse-behandling. Det handler blandt andet om at gøre den endnu mere eftertragtet og om at øge værdien på din bolig. Det har vi en lang erfaring i.

*Kilde: Boligsiden.dk

Få vurdereret din liebhaverbolig

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder / inspiration om boligmarkedet. Nyhedsbrevet udkommer 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager på mail.
NB! Efter du har sendt din tilmelding, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du ved klik på linket skal bekræfte, at du fremover ønsker nyhedsbreve fra os.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på mailadressen: homeas@home.dk

#YesHeading

#YesText

Der skete en fejl