Holmkærvej 7, 8380 Trige

102 m2 lejlighed

Leje pr. md. 8.967 kr.

Moderne og lys bolig med skøn gårdhave


Moderne og lys 4-værelses bolig på 102 m² i to plan på Holmkærvej i Trige. Boligen er nyistandsat og opført i kvalitetsmaterialer i 2005 og opvarmes effektivt med fjernvarme. I stueetagen finder du en indbydende entre, gæstetoilet, rummelig opholdsstue med udgang til en hyggelig gårdhave samt et åbent køkken/alrum med alle nødvendige hårde hvidevarer. En trappe fører op til 1. sal, hvor der venter tre veldisponerede værelser, hvoraf det ene er stort, og et rummeligt toilet/badeværelse med kombineret vaskemaskine/tørretumbler.
 
Boligen præsenterer sig med hvide vægge, lyse parketgulve og gulvvarme, der skaber en moderne og behagelig atmosfære.

Ejendommen er beliggende i det børnevenlige område Trige, hvor der er masser af lys og luft. Naturen er lige uden for døren med skov, skole, idrætsfaciliteter, børnehave og mulighed for ridning. Der er desuden gode indkøbsmuligheder tæt på. Foreningen har sørget for en ny legeplads på det fællesområde, og der er rigeligt med fælles parkeringspladser.
 
Trige ligger cirka 12 km fra Århus Hovedbanegård med offentlig transportmulighed til centrum via bus nr. 2A på cirka 45 minutter. Denne lejlighed er det ideelle valg for dem, der ønsker et stilfuldt hjem i naturskønne omgivelser med nem adgang til byens pulserende liv.
 
For en besigtigelse af lejligheden, kontakt Home Aarhus C.
4Antal rum
2005Byggeår

Økonomi

Leje pr. måned

8.967 kr.

Aconto forbrug pr. måned

950 kr.

Forudbetalt leje

8.967 kr.

Depositum

26.766 kr.

Beregn boligstøtte

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kristoffer Mathias Bjørnskov Demant
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Ejendomsmægler

krmb@home.dk

86197699

86197699